Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj a montáž garážových, sekcionálnych a rolovacích brán vrátane pohonov.

Upratovacie služby Technická správa Ostraha Recepcia Údržba zelene Technický audit

Výrobca a dovozca bytového textilu.

Výroba - kancelársky nábytok pracovný stôl - skrine šatníkové, vstavané - obytné steny

Výroba a návrhy dekoračne úžitkový predmetov.

Revitalizácia spoločných priestorov bytových domov (chodby, schodiská a pod.). Podlahárstvo. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plávajúce podlahy - drevené podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnanie podkladov samonivelačnou stierkou Dokončovacie stavebné práce.

Predaj, opravy, montáž aj servis plynových spotrebičov, kotlov, bojlerov a horákov. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem ai. Servis, montáže a dozor kotolní. Predaj, montáž a servis solárnych systémov.

Špecializovaný dodávateľ a dovozca priemyselných produktov.

Architektonická kancelária. Služby: -projekty stavieb a rekonštrukcií

Výstavba a predaj nízkoenergetických domov. Projekcia domov. Realitná kancelária.

Reality, správa budov, property management, poradenstvo, consulting, oceňovanie budov.

Predaj vianočných ozdôb a dekoračných predmetov.

Rekonštrukcia rodinných domov a bytov, kancelárií. Predaj nemeckých kuchýň Ballerina.

Predaj, veľkoobchod, maloobchod s náradím a kotevnou technikou.

Pôsobíme v oblasti: - scénografia, - dizajnu, - atypické reklamy. Riešime komplexne vizuálnu podobu kultúrnych, spoločenských a marketingových akcií, výstav, veľtržných stánkov a POS, od návrhu až po finálnu realizáciu.

Firma SCHAKO bola založená v roku 1928, v nemeckom mestečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z popredných firiem na výrobu komponentov pre vzduchotechniku v Európe. Zákazník si môže vyberať z bohatej škály výrobkov, ktoré sú štandardne používané pri distribúcii vzduchu. Firma disponuje vlastným vývojovým laboratóriom kde je možné simulovať ...

Predaj, montáž, pokládka interiérových dverí a zárubní značky Vasco Doors.

Ponúkame stavebné rezivo, palubovky obkladové aj podlahové, OSB dosky, MDF dosky a ďalšie stolárske rezivo.

Zaoberáme sa pokládkou zámkovej a žulovej dlažby. Výstavba a rekonštrukcia komunikácií, chodníkov a parkovísk. Vypracovanie návrhu realizácie a cenovej ponuky zadarmo.

Dodávateľ širokého sortimentu nástrojov, náradia a meradiel na kovoobrábanie. Rezné nástroje: -vrtáky, záhlbníky, výhrubníky, frézy, Náradie na upínanie nástrojov. Náradie na upínanie obrobkov. Elektrické ručné náradie. Pneumatické náradie. Meradlá klasické a digitálne: -posuvky, hĺbkomery, výškomery, dutinomery -mikrometre, ...

Zákazková výroba interiérov. Ponuka vchodových a interiérových dverí atypických rozmerov, kuchynských liniek a detských izieb.