Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Radek Záhorka je realitný poradca. Zameriava sa na predaj a prenájom malých a stredných bytov v Prahe. Je tiež autorom elektronickej knihy 10 krokov pri predaji nehnuteľnosti. Kontaktujte Radka Záhorku a spoznajte, či Vám sedí jeho prístup.

Realitná činnosť. Predaj a prenájom bytov, domov a pozemkov v Prahe a okolí. Realitné služby na mieru pre Vás. Férové rokovania a žiadne poplatky.

Bazár a záložňa. Vykonávame výkup a predaj použitých vecí, šperkov, elektroniky, mobilných telefónov, športových potrieb, náradia, starožitností atď.

Výroba a predaj vykurovacej a regulačnej techniky. KOMEXTHERM Praha ako súkromná firma pôsobí od roku 1991. Jej výrobný program, výrobky pre reguláciu vykurovania, má svoje počiatky už v 70. rokoch 20. storočia. V tej dobe sa už vyrábali zmiešavače a výrobný program sa postupne rozširoval aj o prvé typy ekvitermických regulátorov. „z jednej ...

Internetový obchod. Ručné náradie pre domácich majstrov i profesionálov. Ručné náradie a výrobky pre železobetón: -kliešte, nožnice -tesárske kladivá -dištančné podložky -výzací drôt

Špecializovaná kamenná predajňa s kompletným sortimentom vysoko kvalitných diamantových nástrojov, strojov a príslušenstva nemeckej značky GŐLZ. Ponúkame diamantové jadrové vŕtacie korunky, diamantové rezné, brúsne kotúče a diamantové laná.

Spoločnosť RIVETA s.r.o. zaisťuje upratovacie služby v Prahe a jej okolí. Okrem upratovacie služby vykonávame aj údržbu záhrad a zelene, vypratávacie práce, čistenie kobercov a sedačiek a účtovné služby. Našimi zákazníkmi sú: bytové družstvá, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Ponúkame sprostredkovanie predaja, prenájmu a odkúpenia domu, bytu či pozemku, úschovy a právneho servisu. Zaistíme financovanie Vášho bývania. Vyriešime exekúcie, zástavy a záväzky na Vašich nehnuteľnostiach. Pôsobíme v Ostrave, Brne av Prahe. Sme profesionáli, robíme reality s nadhľadom.

Naša spoločnosť začala činnosť v roku 1991 maloobchodným predajom drogistického a papiernického tovaru. Sortiment sa postupne rozrastal a ku koncu roka 2000 sme už evidovali viac ako 5 700 položiek výrobkov, ktoré ponúkame na cca 70 m2 predajnej plochy. Ponúkame osvedčenú bazénovú chémiu CLEAR WATER CL, ktorá zaručuje krištáľovo čistú vodu ...

Pobočka. Vzorková predajňa. Výroba, predaj: -meracie nástroje. -meradlá. -hĺbkomery, uholníky, zvinovacie metre...

Činnosť: - prenájom, predaj nehnuteľností Služby: - správa nehnuteľností

Tvorba návrhov, dodávka a servis klimatizácií pre byty, kancelárie a budovy.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotrebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Predaj a prenájom - pozemky pre priemyselnú a zmiešanú zástavbu

Opravy a montáž práčok, umývačiek, sporákov, bojlerov, akumulačných kachlí, sušičiek a drobných elektrospotrebičov v Prahe a okolí. Výroba kľúčov a autokľúčov.

Rekonštrukcia bytov, dodávka plastových okien.

Predaj vykurovacích systémov veľkopriestorových objektov.

Presvetlenie objektov denným svetlom, odvetranie budov. Projekcie, poradenstvo, dodávky a montáž: - svetlovody ALLUX - svetlovody na terasy - pásové svetlíky - bodové (kopulové) svetlíky

Upratovacie služby - upratovanie vonkajších, kancelárskych a bytových priestorov - záhradnícke práce.

E-mobilita. Priemyselné konektory. Konektory PS. Kruhové konektory. Ochranné hadice. Sťahovacie pásky. Optické prvky. Vývodky a priechodky. Svorky. Ploché vodiče, mostíky. Prepínače. Ukladanie vedenia, kanály, lišty. Batériové konektory. Škatule plastové, kovové. Pásové vodiče, mostíky.