Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

-Poskytovanie technických služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností Hostinská činnosť

Návrhy a realizácia záhrad - návrhy a údržba záhrad - floristika, dekorovanie a aranžmán.

Ponuka prenájmu obchodných salónikov, školiacich, zasadacích, prezenčných a reprezentačných miestností. Poskytujeme produkty a služby pre začínajúce, malé a stredné firmy, pre podnikanie z domu a taktiež sa zameriavame na medzinárodný obchod. Zaisťujeme tiež riešenie v núdzových situáciách.

Podlahové štúdio, dodávky materiálov, inštalácia podláh, renovácia, kompletné dodávky na kľúč. Kamenná predajňa, vzorkovňa, e-shop.

Architektúra a design bývanie, obchod, gastronómia, ... Špecializácia na rodinné domy od počiatočnej štúdie až po detaily interiéru. Zastrešujeme všetky projekčné fázy od návrhu, cez projekt vr. prerokovanie, po interiér.

Sadové úpravy - ozelenenie diaľnic, ciest a železničných korydorov - rekultivácia plôch - hydroosev - vegetačné a sadovnícke úpravy - založenie trávnika - výsadba kríkov - výsadba stromov - výrub a vyváženie klieští a drevnej hmoty - veľkoobchod a maloobchod juhoafrickým vínom

Veľkoobchodný predaj: -sviečky, sklo číre, porcelán, keramika, dekoračné textílie, vonné oleje, interiérové doplnky.

Veľkoobchod, maloobchod: - bytové doplnky - garniže

Predaj, montáž, realizácia: -interiérové aj exteriérové LED svietidlá a svetelné zdroje pre verejný aj súkromný sektor

Predaj nádrží na vodu a plastových nádrží.

Návrhy interiérov. Inžinierska činnosť a projekty stavieb.

-Výroba textilu a odevov -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Projektová činnosť vo výstavbe

Stavebné bytové družstvo Praha 8 vykonáva a zabezpečuje komplexnú správu, údržbu, opravy a revízie bytových domov aj nebytových priestorov. Ponúkame kompletné vedenie účtovníctva vrátane ročnej závierky a taktiež vypracovanie podkladov pre daňové priznanie, spracovávame rozpočty, vykonávame ekonomické rozbory. Okrem činností v ekonomickej ...

Práca: - prierez, výrub stromov pomocou horolezeckej techniky - výškové práce

Predaj podlahových krytín - drevené podlahy - laminátové podlahy - PVC a linolea - koberce.

Väzba kvetov svadobných, spomienkových aj darčekových.

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom sušičov rúk a sušičov vlasov. Nielenže na našich stránkach nájdete vysoko kvalitné sušiče a sušiče nemeckej značky Starmix, ale ponúkame vám aj transparentný servis počas záruky aj následne po nej vďaka našim partnerom. Poskytujeme aj poradenstvo s výberom a dodanie náhradných dielov.