Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Naša spoločnosť sa špecializuje na dodávky a montáž tieniacej techniky. Dodávame interiérové a vonkajšie žalúzie, predokenné rolety a ďalšie tieniace prvky.

Architektonická kancelária: - návrhy stavieb - urbanizmus - návrhy interiérov.

Návrh, výroba: - dizajnový nábytok Návrhy a realizácia interiérov.

Betón, oceľ, stavarina - výkresy tvaru a výstuže, výkresy oceľových konštrukcií, výkresy klasickej stavariny - dokumentácia pre SP

Prevádzkujeme internetový katalóg privátnych víriviek.

Ponúkame služby v oblasti rekonštrukcií aquaparkov, plaveckých bazénov, hotelových, školských či privátnych bazénov, whirlpoolov, wellnesových zariadení.

Predaj, e-shop: - domáce spotrebiče - elektronika - elektro-inštalačný materiál - železiarstvo - kuchynské potreby - darčekové predmety Servis elektrospotrebičov: -Oprava elektroinštalácií

Spoločnosť KNAUF Praha s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu v oblasti výroby a predaja sadrokartónových stavebných systémov a materiálov od roku 1992. Systémy suchej výstavby: - sadra a omietky - liate podlahy, podlahové stierky, Vidi - sadrokartónové dosky aj špeciálne - sadrovláknité dosky Vidiwal, Vidifloor - lepiace a tmeliace materiály, ...

Internetový obchod, e-shop: - záhradný nábytok - mramorové urny - sochy - podušky na ležadlá.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj - vybavenie kúpeľní - sanitárny tovar. Dizajnérska činnosť.

Predaj, e-shop: - diamantová technika - diamantové nástroje. Požičovňa: - náradie - búracie kladivá - brúsky - záhradná technika - vysávače. Práca: - jadrové vŕtanie - brúsenie betónu - rezanie betónu, asfaltu.

Fresh Cook. Internetový obchod, e-shop: - kuchynské potreby - piknikové koše

Služby: - upratovacie - dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia - správa a údržba nehnuteľností.

Služby: - prenájom skladovacích plôch

Činnosť: - predaj, prenájom nehnuteľností.

Dodávka: - stavebná chémia - škárovacej hmoty - lepidlá na parkety - potery, živice.

Dovoz, e-shop, montáž, servis: - plastové nádržky, nádrže na dažďovú vodu - vsakovacie systémy - čističky odpadových vôd pre rodinné domy.

Správa, prenájom a predaj nehnuteľností. Stavebné práce - výstavba a rekonštrukcia domov a bytov. Vedenie účtovníctva. Notárske a právne služby.

Služby: -servis pre vlastníkov nehnuteľností -prevody bytov do osobného vlastníctva