Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Dovoz, import: - priemyselné armatúry, ventily - šupátka, guľové kohúty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožiarne prestupy Brattberg.

Veľkoobchod, maloobchod, výroba, montáž, servis: garážových brán, roliet.

Činnosť: - profesionálne architektonické osvetľovanie interiérov, exteriérov - expozičné osvetlenie v galériách, múzeách - osvetlenie sakrálnych stavieb. Prevádzkareň: Stehlíkova 1545 Slaný 274 01

Špecializujeme sa na predaj softshellových a funkčných odevov pre deti aj dospelých. Nájdete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Ponúkame taktiež detské odevy značky Mayoral, rastúce stoličky a stoly Jitro, drevené vláčiky Maxim. Novo v našom sortimente nájdete zdravotnú obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Návrh, realizácia, stavba: -kachľové pece..

Návrh, realizácia: -interiérov. -výstavná expozícia.

V marci 2010 otvorila Forma Ideale svoju pobočku aj v Prahe, v Českej republike. Svojim zákazníkom ponúka prostredníctvom svojej značkovej predajne, ale najmä prostredníctvom siete partnerských predajní, kvalitné a jednoduché riešenie pre zariadenie bytu či rodinného domu za veľmi priaznivých cenových relácií.

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Podlahoviny pre bytovú a komerčnú výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastúpenie pre Českú a Slovenskú republiku.

Realitná činnosť - byty - domy - pozemky

E-shop - autokozmetiky - autodiely - autodoplnky - náradie - záhradné potreby - cyklodoplnky - kozmetika

Výhradný distribútor švédskeho výrobcu priemyselných odsávacích systémov AB Ph. Nederman & Co. pre SR. Nízkopodtlakové odsávanie, laboratórne odsávanie.

MILCOM servis a.s. ponúka: - predaj, servis a lízing výpočtovej techniky - ekonomický softvér SB KOMPLETER - dodávka lepidiel Jowat - laboratórna technika na kontrolu kvality mlieka, mliečnych výrobkov a ďalších potravinárskych komodít - hygienické potreby pre prvovýrobu mlieka a prevenciu mastitíd - vlhkomery pre obilniny, strukoviny, ...

Výroba, predaj odsávacích zákrytov so vstrekovaným (induktívnym) vzduchom Indukčné odsávacie zákryty pre veľkokuchyne. Jediné pravé, zákonom chránené indukčné odsávacie zákryty INDUCTair® podľa patentu Ing. Langera v SR. Spĺňajú všetky úlohy vetrania kuchýň s minimálnym vynaložením energií. Poradenstvo, projektovanie a inštalácia kuchynskej ...

Výstavba rodinných domov na kľúč vrátane projektovania. Predaj a výkup pozemkov a nehnuteľností. Realitná činnosť.

Veľkoobchod, maloobchod - keramika - bytové doplnky - svietniky - kuchynské doplnky - hračky - kúpeľňové doplnky - darčekový tovar, sviečky

Distribúcia - silikónové a akrylové tmely PENOSIL, RESCOT - lepidlá PENOSIL, RESCOT - stavebná chémia PENOSIL - vrtáky DRILLEX - spojovacie materiály TORXTEC (natĺkacie, rámové a tanierové hmoždinky, montážne kotvy, turboskrutky, ...)

Predaj, e-shop - elektroinštalačný materiál - LED osvetlenie - spínače, poistné a spínacie skrinky.

strojová a ručná pokládka zámkových dlažieb, obrubníkov, palisád, žľabov.