Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

služby: - grafické návrhy interiérov.

Výroba a predaj stavebného materiálu. Stavebná činnosť, výstavba a rekonštrukcia.

Projekcia a realizácia záhrad - údržba záhrad - rez stromov a kríkov, strihanie tvarovaných živých plotov - hnojenie, odburiňovaní - údržba trávnika - projekty a počítačová vizualizácia záhrad.

Kuchynské štúdio, návrh, výroba, montáž: - kuchyne - kuchynský nábytok - interiérový nábytok.

Architektonický atelier: - architektonickej štúdie - urbanizmus - návrhy novostavieb - projekty pre ohlásenie stavieb, stavebné povolenie - návrhy interiérov.

Výroba: -nábytkové kovania -stavebné kovania -dverová kovanie - komplexné dodávky.

Spoločnosť IC INVEST OKNÁ s.r.o. je firmou so zameraním na stavebnú činnosť a výrobu a montáž plastových okien. Naše stavebné práce zahŕňajú zatepľovanie budov, rekonštrukcie, suchú výstavbu či murárske práce. Sídlime na adrese alej Slobody 881/56, Plzeň. Stavebná činnosť, práce: - revitalizácia panelových domov - rekonštrukcia - fasády - ...

Elektro, zámočníctvo, doprava, prípravné práce pre stavby: -montáž, opravy a komplexné dodávky informačných, telekomunikačných sietí a rozvodov. -opravy a montáže oznamovacieho, zabezpečovacieho a elektro zariadenie na ČD. -zemní práce, Kabeláž, vjazdové systémy, zámočnícke práce. .

Výroba, predaj: -Plastové okná -drevená eurookná.

Predaj podlahových krytín vrátane ich pokládok.

Predaj, montáž a technické riešenie lícových tehál a obkladových pásikov.

Stavebná spoločnosť BONA FIDE Plzeň, s.r.o. vykonáva všetky stavebné práce. Realizujeme výstavbu rodinných a bytových domov, rekonštrukcie stavieb aj historických budov. Medzi naše ďalšie aktivity patrí developerská činnosť. Sídlime v obci Kyšice pri Plzni. Stavebná firma, výstavba, stavebné práce: - rodinné, bytové domy - priemyselné, ...

PROSTROM Bohemia s.r.o., predtým Združenie PROSTROM, poskytuje záhradnícke služby už viac ako 20 rokov. Hlavnú ponuku našich služieb tvorí inžinierska a konzultačná činnosť, arboristika a realizácia sadových úprav a údržba zelene všeobecne. V rámci týchto činností sa zameriavame okrem iného na ošetrenie pamätných stromov, bezpečnostné ...

Veľkoobchod, maloobchod: - vodoinštalačný materiál - kanalizačné potrubie.

Veľkoobchod a maloobchod: -predaj a pokládka všetkých podlahových krytín. Plávajúce podlahy: -plávajúca korková podlaha -plávajúca podlaha z prírodného linolea -dyhovaná plávajúca podlaha. Koberce: -priemyselné koberce -bytové koberce. Laminátové podlahy. Drevené podlahy. Korkové podlahy. Linoleum. Služby a poradenstvo: ...

Ponúkame 3D grafické návrhy, projekty a vizualizácie kúpeľní, kuchýň a interiérov. Realizácia luxusných kúpeľní, rekonštrukcia kúpeľne, bytu, bytových jadier, dôraz na kvalitu, individualitu a design. Vykonávame obklady do kúpeľne, kuchyne na mieru.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Služby - architekt - návrhy interiérov aj rodinných domov.

Realitná činnosť - predaj nehnuteľností.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - automatické a inteligentné rozvody - alarmy, domáce telefóny - osvetlenie.

Kovovýroba - oceľové konštrukcie - posuvné brány - krídlové vráta - schodisko.

Predaj - plastové okná - plastové vchodové dvere - hliníkové dvere.