Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - obývacie steny.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine - pergoly - schodisko - zimné záhrady - terasy.

Stolárstvo, výroba - kuchyňa - interiérové dvere a okná - schodisko. Činnosť - stolárske práce.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - obývacie priestory - sedací nábytok - osvetlenie.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Stavba a výroba plavidiel -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných prostriedkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a ...

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Predaj, oprava, servis, generálne opravy: - piestové, skrutkové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generálne opravy: - systémov VARI - motory, prevodovky kosačiek DAKR - záhradná technika (kultivátory, kosačky) - náhradné diely na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Úprava, zakladanie trávnikových plôch. Výsadba stromov, kríkov, okrasných drevín.

Český výrobca ponúka sortiment na vianoce prírodné i farbené imelo, dekoračné vyrezávané výrobky ako darček, podložky pod poľovnícke trofeje, kuchynské a servírovacie dosky, dekorácie do bytu, drevené debničky, luxusné krbové brezové drevo a darčekové sady. Realizujeme zákazkovú výrobu z dreva pre váš interiér aj exteriér od A do Z.

Internetový obchod, e-shop: - párty potreby - domáce potreby - náradie - hračky.

Montáž, výroba, servis, predaj: - kotly, horáky - stredotlakové a nízkotlakové parné kotly - ekologický parný kotol - prepraviteľné kotolne - ohrievače vody a vzduchu - tlakové celky, náhradné diely pre kotly a horáky. Montáž, stavby: - plynové rozvádzače - plynovody, kotolne na kľúč - rekonštrukcia kotolní, pecí, kotlov.

Architektonická kanceláriaArchitektonické návrhy stavieb a interiérov. Projekcia, projekčná činnosť: -stavebné. Inžinierska činnosť a projekčné práce podľa požiadaviek objednávateľov.

Výroba a predaj: - postele z masívu - rošty - nočné stolíky - matrac. Zákazková drevovýroba.

Realitná kancelária. Sprostredkovanie: - predaj a kúpa všetkých typov nehnuteľností - predaj, kúpa a výmen bytov - prenájmu bytov a nebytových priestorov - prevodu členských práv a povinností.

B&B Studio Olomouc. Návrhy, projekcie: - stavby, stavebné - interiéry. Inžinierska činnosť

Zámočníctvo, nástrojárstvo Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -potrubárske práce s výnimkou činností uvedených v prílohe 1-3 živnostenského zákona -služby poskytované špeciálnymi ...

Predaj: - elektroinštalačný materiál Elektromontáže.

Služby: - odpadové hospodárstvo - skládka odpadu - triediaca linka - kompostáreň - zvoz komunálneho odpadu, zberný dvor - pohrebná služba - správa cintorínov - útulok pre zvieratá - správa lesov. Prevádzka, oprava, údržba: - čistenie mesta - verejné osvetlenie - miestna komunikácia. Údržba a správa: - verejná ...

Stavebné púzdra pre zasúvacie dvere Posuvné systémy TRIX ZERO, TRIX ONE, TRIX HEAVY a ROLLO Sťahovacie schody Nerezové zábradlie Celosklenené a sklenené dvere, steny, obklad za kuchynskú linku Grafosklo Interiérové, exteriérové schodiská: - segmentové schodiská - točité schodiská - bočnicové schodiská - strmeňové schodiská - ...

Výroba, predaj, montáže, opravy, servis: - tieniaca technika: - predokenné rolety - vnútorné látkové rolety - vonkajšie a vnútorné žalúzie - horizontálne, vertikálne - japonské látkové posuvné steny - vonkajšie markízy, baldachýny - deliace steny - siete proti hmyzu - garážové a priemyselné vráta - pojazdové brány, ...

Predaj: - stavebniny, stavebný materiál, rezivo, železo, piesok, štrk, remeselnícke potreby, náradie, farby, spojovací materiál, elektromateriál, rebríky, brikety. Požičovňa náradia, lešenia. Pristavenie kontajnerov na odvoz odpadu. Doprava.

-Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Prípravné a dokončovacie stavebné práce.

Výroba, projekcia, predaj: - svietidlá - technické svietidlá - osvetľovacie zariadenie - žiarivkové a výbojkové svietidlá - dekoratívne osvetlenie - osvetlenie interiérov, športových areálov - priemyselné svietidlá - vonkajšie osvetlenie - svetelný audit.