Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Narex-servis-predaj Autorizovaný predaj, servis: -elektronáradie, príslušenstvo výrobkov NAREX Slovenská Lipa, a.s. -záhradná technika -priemyselné vysávače -záručné aj pozáručné opravy. Ďalšie prevádzky: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pia 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Veľkoobchod, maloobchod: Nákup online alebo v sieti 50 kamenných predajní po celej SR. Ponúkame vám široký sortiment stavebných materiálov: -tehly -strechy -fasády -izolácia -obklady -dlažby -sanita -kúpeľne -farby -dvere -okná -náradie -stroje -profily -sadrokartóny -drevo -ploty -spojovací materiál ...

Maloobchod: - bytový textil. Sortiment: - dekoratívne obliečky - deky, prikrývky - tkané koberce - posteľná bielizeň - prikrývky, vankúše - uteráky, osušky, župany - obrusy - vlnený program - záclony, závesy.

Internetový predaj záhradnej techniky.

Služby: - správa, údržba nehnuteľností - bezpečnostné a upratovacie služby

Elektroinštalačné práce Automatizácia kotolní a výmenníkových staníc Výroba - rozvádzače

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

Predaj: - interiérové a exteriérové dvere - zárubne - kovanie - drevené EURO okná.

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

Veľkoobchod, maloobchod: - maliarske a natieračské potreby - kefárske výrobky - farby a laky - náterové hmoty - živice.

MP nábytok Šternberk Výroba na zákazku. Predaj: -záhradný kovový nábytok. Čalúnnictvo, čalúnické práce. Prevádzkareň: - Bielkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Prikryl.

Pečenie tort na zákazku. Predaj, e-shop: - tortové formy, stojany - jedľa dekorácia na torty - patchwork - pomôcky na pečenie - silikónové formy. Tlač na jedlý papier.

Predaj, montáž: - vstavané skrine - tieniaca technika - rolety, japonské steny - zasklievanie balkónov a lodžií - rolovacie garážové brány.

Na realitnom portáli DomyBytyPozemky.cz nájdete viac ako 100.000 ponúk nehnuteľností na kúpu i prenájom z celej Slovenskej republiky, nielen z databáz realitných kancelárií. Či už hľadáte byt, novostavbu alebo dom na bývanie, pozemok na stavbu alebo chcete podnikať a prenajať si obchod či kanceláriu, neváhajte navštíviť naše stránky www.dbp.cz.

Naša činnosť sa zameriava na dve hlavné oblasti. Prvé sú upratovacie služby: - Jednorazové aj pravidelné - upratovanie domácností - upratovanie bytov aj domov - upratovanie vchodov a spoločných priestorov vlastníkov bytových jednotiek - upratovanie kancelárií, pracovných hál, reštaurácií i hotelov Druhou je správa nehnuteľností: - ...

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Návrhy, predaj, montáž, poradenstvo: - plotové pletivo, ploty vrátane príslušenstva - oplotenie pozemkov v poľnohospodárstve, lesníctve - oplotenie športovísk, záhrad, rodinných domov, priemyselných objektov a parkov. Produkty: - poplastované pletivá - pozinkované pletivá - drôty a príslušenstvo - stĺpiky a vzpery komaxit - stĺpiky a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Predaj: - stavebný materiál. Pobočka: - Prostejov, Jeseník, Šumperk.

Relax Resort Desná Výstavba, predaj, prenájom horských apartmánov v Jeseníku: - pre rekreáciu aj trvalé bývanie - turisticky atraktívna lokalita - energeticky úsporné domy - moderný interiér - areál so správcom - lyžovanie, cykloturistika - kúpele, turistika.

Kúpeľňové štúdio. Predaj: -kompletný sortiment pre rekonštrukciu a vybavenie kúpeľní: -kúpeľňový nábytok -keramické obklady, dlažby -sanitárna keramika.

Maloobchod výrobkov značky SONY: -televízory -videokamery -digitálne fotoaparáty -DVD prehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domáce kiná -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -príslušenstvo foto, kamery -PlayStation.

Predaj: - radiátorové armatúry - koľte - ohrievače vody - radiátory - solárne systémy.

Výroba: - okrasné záhradné betónové obrubníky - betónové prefabrikáty a maxi kvetináče - kreatívne betónové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolaminátové výrobky, modely, formy - plastové liate modely, formy a výrobky - zámočnícka výroba