Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, montáž: - tieniaca technika: - žalúzie - rolety, vráta - markízy - siete. Pobočka: - ulica Školská 1729, Vsetín, 755 01 - tel. 571416599 - styltech@styltech.cz

Predaj, montáž: - žalúzie - vonkajšie rolety - okenné siete - markízy - montáž interiérové dvere Sapeli, Masonite, Porta, Dre.

realitná kancelária - 55 pobočiek v Českej republike a 10 na Slovensku - viac ako 550 maklérov v oboch krajinách - denne v ponuke cez 10 000 nehnuteľností - svoju nehnuteľnosť u nás hľadá viac ako 50 000 klientov - celoplošná inzercia a vlastný M&M realitný magazín - nadštandardná starostlivosť o klientov - vlastné hypotekárne centrum - M&M ...

Správa nehnuteľností: - obsadenie nehnuteľnosti nájomníkmi - výpočty nájomného a úhrad za služby - spracovanie ekonomickej súvahy pre výpočet efektivity užívania nehnuteľností - odborné spísanie nájomných zmlúv - styk s nájomníkmi a správu pohľadávok voči nim po celú dobu nájomného vzťahu - technická starostlivosť o nehnuteľnosť (kontroly, ...

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Prenájom vlastných alebo prenajatých nehnuteľností s nebytovými priestormi. Komerčný prenájom skladovo administratívneho areálu.

Predaj, montáž: - bazény - zastrešenie - vírivé vane - bazénové príslušenstvo - infrasauny - čističky, nádrže. Sídlo: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Výroba, predaj a montáž - plastové okná, dvere a zimné záhrady.

Služby: - kancelárske a nebytové podkrovné priestory na prenájom - reštaurácia - spoločenská sála

Realitná kancelária: - nehnuteľnosti- kúpa, predaj, prenájom.

Predaj materiálov na kompletizáciu a výrobu nábytku.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Služby: - stavebná projekcia - architektúra

Výroba, predaj: - elektrické náradie - ručné náradie - zváracia technika - dielenská chémia - príslušenstvo.

Stavebniny: - murovacie materiály - obklady, dlažba - izolačné materiály - sadrokartóny

Služby: - prenájom reklamnej plochy v Olomouci.

Tesárske práce Strešné krytiny Odkvapové systémy Strešné doplnky Strešné okná Strešné fólie

Výroba a montáž oceľových konštrukcií Montáž strojného zariadenia Potrubárske a zváracie práce

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná.

Značkové dizajnové štúdio Gorenje kuchyne Olomouc. Poskytujeme komplexné riešenie Vašej kuchyne od návrhu až po realizáciu. Predávame nábytok aj spotrebiče popredného európskeho výrobcu, Gorenje, Gorenje+ a Mora.

Stavebno stolárska výroba. Kompletná realizácia interiérov. Výroba, predaj: - interiérové dvere a zárubne. Dýhovanie plošných materiálov a zosadzovanie dyhy.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Špecializovaná predajňa farieb a lakov: - maliarske a natieračské potreby - tónovanie odtieňov farieb i omietok pre exteriér a interiér - stavebná chémia - miešanie autolakov a predaj autokozmetiky - plnenie sprejov.