Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo. Zákazková výroba: -interiérový nábytok - interiéry: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -dvere vnútorné a vchodové -euro okná a dvere -bytové doplnky -schodisko -záhradný nábytok -ploty.

Technické služby Uničov. Prevádzkujú: - mestské kúpalisko, tel.:585054305 - plavecký bazén, tel.: 585002187 - detské dopravné ihrisko, tel.:585052028 - záhradníctvo pri cintoríne, tel.:585054248 - kompostáreň - požičovňa záhradnej techniky - údržba zelene - údržba komunikácií.

Realitná kancelária: - kúpa, prenájom, predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária: - kúpa, prenájom, predaj nehnuteľností.

Realitná kancelária: - kúpa, prenájom, predaj nehnuteľností.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - zostavovanie nábytku - inštalatérske práce - obkladačské práce - zámočnícke a zváračské práce - klampiarske práce - výrub stromov - opravy a stavba plotov - terénne úpravy a ďalšie.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - vrecká, tašky, vrecia - baliaci papier, darčekové tašky a stuhy - plastový riad a tégliky - drogéria, upratovacie prostriedky - sviečky - elektro, osvetlenie - záhradné potreby - autopríslušenstvo a ďalšie.

Realitný maklér. Kancelária: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabúrkové 1 77900 Olomouc

Služby: - návrhy, realizácia a údržba okrasných záhrad - ovocinárstvo - vrúbľovanie, rez stromov - kurzy aranžovania - kvetinárstvo - presádzanie, ošetrovanie rastlín - poradenstvo.

Činnosť: - správa, údržba nehnuteľností - upratovacie služby - bezpečnostná agentúra - úprava záhrad.

Realitná agentúra LK Ararat Reality s.r.o. Realitná maklérka.

Výroba resinových modelov lietadiel. Výroba na zákazku - drevený nábytok na mieru, uzamykateľné vitríny a skrinky. Laserové rezanie a gravírovanie do drevených materiálov, preglejky, plastu, skla, zrkadiel a kože a pieskovanie do skla.

Plastikárska výroba, predaj a montáž: -plastové okná, okno, okien a dvere, dverí vchodové aj balkónové -zameranie, konzultácie a spracovanie cenových ponúk zadarmo -využívame naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kovanie firmy WINKHAUS -dodávame aj doplnky -parapety, žalúzie, siete, sieť proti ...

Záhradníctvo, okrasná škôlka. Predaj: - listnaté dreviny - ovocné stromčeky - ihličnaté stromy a kríky - skalničky - trávy a bambusy.

Bytoservis Maloobchod, predaj: - nábytok - drôtený program - lamelové dvere - sústružené garniže - bytové doplnky. Komplexné vybavenie interiéru na kľúč. Rekonštrukcia bytových jadier.

Výroba, predaj produktov značky Pastille: - matrac - vankúše - podložky prikrývky.

Veľkoobchod, maloobchod. DROGÉRIA: - vlasová kozmetika - telová kozmetika - osobná hygiena - pracie prášky - čistiace prostriedky - upratovacie pomôcky - pomôcky do domácnosti - stáčaná drogéria.

Rivesti s.r.o. sa zaoberá predajom talianskych kúpeľňových a interiérových dizajnových obkladov a dlažieb a vybavenia kúpeľní. Ponuka: -trend určujúce materiály s dôrazom na minimalizmus a funkcionalizmus -rozsiahla paleta materiálov (imitácia dreva, kameňa, kovu) prispôsobená individuálnym potrebám (obklady do kuchyne, vonkajšia dlažba, ...

Návrhy, realizácia a údržba záhrad, terás a balkónov.

Návrh, realizácia, stavba: - krby, krby bez komínov - teplovodné, teplovzdušné, kachľové pece. Maloobchod, predaj: - krbové vložky - krby, kachle.

Predaj rezaných, črepníkových, sušených a umelých kvetov a Hand made výrobkov, napr. bižutériu, patchworkový tovar, maľovanie portrétov na zákazku a energetické obrázky. Rozvoz kvetov. Ďalej sa zaoberáme ezoterikou - intuitívny tarot, terapia EFT, intuitívna masáž, Reiki, automatická kresba atď.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.