Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj: - káble a vodiče - telekomunikačné káble - elektrické vodiče.

-Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností

Stolárstvo Nádvorník Výroba nábytku na zákazku: - kuchyňa, obývacia steny, nábytok do izieb, spálne, kancelárie. Výroba z masívu, laminovaných či dyhovaných dosiek, biodosiek.

Maloobchod, predaj, dodávka: -stavebniny -základné stavebné materiály -sortiment pre suchú vnútornú stavbu -izolačné materiály -sadrokartóny -minerálne podhľady -zatepľovací systém -stavebná chémia -podlahy -náterové materiály -strešné systémy.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Ponúkame vám kúpeľne za internetové ceny s možnosťou vyzdvihnutia priamo v Šumperku, kde máme náš sklad, tím a taktiež výdajné miesto. Sme firma s lokálnym zázemím a skúsenosťami s predajom a návrhom kúpeľní už od roku 2011.

Výroba - zábradlie Kováčske a zámočnícke práce - nože

Výroba, predaj: - štýlový nábytok, zákazkové kuchyne na mieru, postele, skrine, euro okná, dvere všetkých prevedení. Dvadsať rokov tradície v luxusných interiéroch na mieru.

Zhotovenie: - kompletná projektová dokumentácia stavby. Inštalácia, rekonštrukcia a montáž: - domové, priemyselné plynovody a vodovodné siete - plynoinštalácia, plynofikácia - vodoinštalácia - vzduchotechnické zariadenie - vzduchotechnika - solárne systémy.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Predaj: - plastové okná. Pobočky: - Zlaté Hory, nám.Slobody 76 (tel.:584453571) - Vrbno pod Pradědom, Bezručova 618 (tel.:737583307)

Autorizovaný distribútor bezpečnostných vchodových dverí Juwent v CZ a SL predaj a montáž: - plastové, hliníkové a drevené okná vrátane doplnkov, - žalúzie, markízy - garážové vráta

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Distribúcia, servis, montáž čerpacej a závlahovej techniky: - čerpadlá SIGMA a.s., EBARA, WILO, GRUNDFOS, KSB, SLOVPUMP Závadka - závlahová technika JUNGPUMPE.

Dodávky a montáž vonkajšej ochrany pred bleskom. Aktívne bleskozvody. Dodávky a montáž kompletného systému prepäťových ochrán pre napájacie, počítačové, riadiace a telekomunikačné siete. Náhradné a záložné zdroje energie a motorgenerátory.

Predaj, servis a montáž klimatizácií, vzduchotechniky, bránových systémov, automatických dverí, brán a roliet. Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva.

Tvoríme internetové stránky v kombinácii Vašich predstáv a taktiež našej odbornosti.

Projektová činnosť vo výstavbe.

Výroba nábytku, stolárstvo. Komplexné dodávky interiérov: - študentské ubytovne - hotely - domovy dôchodcov - administratívne budovy.

Návrh, výroba, predaj, montáž: -kuchyne, kuchynské linky. Predaj: -kuchynské elektrospotrebiče AEG, Ardo, Asko, Calex, Electrolux, Zanussi.

Predaj, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničných výrobcov: - koberce, podlahy - galantéria a kusový textil - matrac, postele - bytový textil vlastného produktového radu.

Maloobchodná predajňa: - masívne a kovové postele - lamelové rošty - matrac - lôžkoviny aj obliečky - špeciálny matrac pre dlhodobo ležiacich pacientov - rehabilitačné pomôcky, vozíky, lôžkoviny, vyšetrovacie lehátka.

Výroba, predaj: - terasová dlažba.