Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, maloobchod: -elektrospotrebiče -elektronika -výpočtová technika -mobilné telefóny.

Predaj, e-shop: - holiace sady, britvy, štetky, pánska kozmetika - darčekový tovar - luxusné nože - multifunkčné, kuchynské nože - perá, perá.

Výroba a predaj drveného kameniva. Na základe Vášho dopytu zašleme ponuku našich výrobkov. Ďalej ponúkame drvené kamenivo aj z našej druhej prevádzky - kameňolomu Polnička. Náradie a nástroje ponúkame na e-shope: www.naradi-brno.cz. Kamenná predajňa sa nachádza v Hradčanoch pri Tišnova. Široká ponuka požičovne malej mechanizácie. Naše služby sú ...

Výroba z prírodných materiálov (lyko, slama, drevo) Sortiment: - bytové doplnky (ošatky, prestieranie) - darčekový tovar - klobúky, tašky - reklamné predmety - umelecká výroba.

Výroba, predaj: - presné nástroje zo spekaného karbidu a to aj vrátane kombinácie s ušľachtilou oceľou.

Predaj a montáž: - plastové okná a dvere - interiérové dvere - vstupné dvere do bytu - sekcionálne garážové vráta

Predaj: - kompletného sortimentu pletív a plotov - drôtené, priemyselné, chovateľské, lesnícke ploty. Vykonávame odbornú montáž a realizáciu oplotenia na kľúč vrátane stavebných úprav - pozinkované a hliníkové samonosné posuvné brány, krídlové brány a bránky. Vyrábame a montujeme sekčné, priemyselné a rolovacie vráta aj kované, oceľové, ...

Dizajnér, návrhár: - zaoberám sa návrhmi bytových i nebytových priestorov - vypracovanie návrhu interiéru - poradenstvo ohľadom výberu vhodných materiálov - odporúčania vierohodných firiem pre následnú realizáciu.

Predaj stavebnín - tehly - cement, vápno - stavebná chémia - obklady a dlažba - betónové výrobky.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností z konkurzných konaní.

Autorizovaný inžinier pre pozemné stavby - stavebný dozor - inžinierska činnosť - projektová dokumentácia - realitný inšpektor, prehliadka a zhodnotenie stavu nehnuteľnosti.

Predaj, montáž, servis - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Architektonická a projekčná činnosť - návrhy interiérov - projektovej dokumentácie. Realizácia stavieb - výstavba na kľúč.

Montáž, opravy, servis - vzduchotechnika - chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Zámočníctvo, nástrojáreň.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Projekcia, poradenstvo: - vzduchotechnika - vykurovanie.

-Výroba a opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru -Výroba chemických látok, vlákien a prípravkov a kozmetických výrobkov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba neelektrických zariadení pre domácnosť -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v ...

Služby - návrh a realizácia záhrad - projektovanie verejnej zelene - detské ihriská.

Realizácia záhrad. Údržba stromov, ovocných a všetko súvisiace so zeleňou.

Naša obchodná spoločnosť vznikla v roku 1999 a zaoberá sa organizáciou verejných dražieb. Vďaka bohatým skúsenostiam pôsobíme v celej Českej republike. Okrem dražieb taktiež vykonávame realitnú činnosť a sprostredkovanie úverov. Dražby, reality: - organizácia a zabezpečenie dražieb - dražby - hnuteľný majetok - nehnuteľný majetok - ...