Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Zámočníctvo, umelecké kováčstvo: - brány - bránky - zábradlie - mreže - krbové doplnky

-Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Výroba plastových a gumových výrobkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod

Predaj: - elektroinštalačný materiál - videstudio EVIS.

Vyrábame plastové bazény, nádrže, septiky, žumpy, nádrže, nádrže na dažďovú vodu. Bazény a nádrže rozvážame po celej ČR a SR.

Spoločnosť ELMET TRADE sa zaoberá distribúciou a predajom ohrievacej techniky značky Elektromet v Českej republike. Ide hlavne o kotly na tuhé palivá, bojlery, ohrievače vody, solárne výmenníky, akumulačné nádoby, solárne systémy, solárne kolektory, automatické kotly či kotly na pelety.

Návrhy, realizácia a údržba záhrad, terás a balkónov.

Návrh, realizácia, stavba: - krby, krby bez komínov - teplovodné, teplovzdušné, kachľové pece. Maloobchod, predaj: - krbové vložky - krby, kachle.

Predaj rezaných, črepníkových, sušených a umelých kvetov a Hand made výrobkov, napr. bižutériu, patchworkový tovar, maľovanie portrétov na zákazku a energetické obrázky. Rozvoz kvetov. Ďalej sa zaoberáme ezoterikou - intuitívny tarot, terapia EFT, intuitívna masáž, Reiki, automatická kresba atď.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníka, ktorá vykonáva profesionálne kamenárske a dlaždičské práce. Zaistí vám dodávku obrubníkov, dlažobných aj žulových kociek, odsekov, krajníkov, kamenných dlažieb či schodov a tiež mozaiek. Vďaka spolupráci s odborníkmi, architektmi a skúsenými robotníkmi realizuje zákazky v Olomouci, Brne, Ostrave alebo Zlíne, ...

Svet kúpeľní - Kúpeľňový svet. Predaj, e-shop: - vybavenie kúpeľní - kúpeľňové doplnky - návrhy kúpeľní.

Výroba - štvorhranné a kruhové potrubie do vzduchotechniky - atypické potrubie na zákazku - zámočnícke a klampiarske prvky.

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - kancelársky nábytok.

Dodávka, montáž, predaj: - brány (jednokrídlové, dvojkrídlové, posuvné, samonosné) - vráta (sekčné, výklopné, rolovacie) - markízy, predokenné rolety, žalúzie, tieniaca technika - siete proti hmyzu na okná a dvere.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Predaj - keramické obklady a dlažby - stavebná keramika.

Realitný maklér - predaj nehnuteľností.

Výsadba a realizácia záhrad, priemyselných areálov, hrobov. Okrasné záhrady.

E-shop - reklamný textil - tričká s celofarebnou digitálnou tlačou - foto vankúšiky.

Predaj pravých prírodných kamenných dyh a fólií (monolitických kamenných veľkoplošných obkladových plátov) z premenených hornín.

Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatných objektov - sťahovanie nábytku - údržba a kosenie záhrad - upratovanie snehu - výroba pergol či prístreškov na auto - drobné opravy vodoinštalácie - elektromontážne práce - maľovanie - stavebné práce.

(predtým Elektram, i-center) Veľkoobchod, predaj, distribúcia: Elektroinštalačný materiál Káble a vodiče - vodiče, silové káble, gumené káble, oznamovacie káble, špeciálne káble, vykurovacie káble, šnúry, flexošnúry, príslušenstvo káblov. Rozvodné systémy - vnútorný rozvod, lišty a príslušenstvo, sústava do betónu, káblové nosné ...

Vykonávame: - revízia elektroinštalácií, el. spotrebičov a ručného náradia, bleskozvodov. - projekty elektro - školenia vyhl. 50/1978 Zb. - elektronické zabezpečovacie systémy - kamerové systémy CCTV - výroba rozvádzačov - elektroinštalačná práca.

Dodávka, predaj - klimatizácia - tepelné čerpadlá - chladiarenská technológia a čističky vzduchu.

Kovovýroba: - zábradlia, schodiská, mreže, oceľové konštrukcie. Drobné zámočnícke práce. Lisovanie. Ohraňovanie na CNC lisoch-3m 180T 2m 100T Zváranie-nerez, hliník.