Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Návrh, realizácia, opravy, renovácia: - moderné krby - kachľové pece - kuchynské kachľové sporáky. Vodo-topo-plyn.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Výroba strojov a zariadení -Stavba a výroba plavidiel -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných prostriedkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a ...

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. so sídlom v Tršiciach neďaleko Olomouca poskytuje služby v odbore elektro revízie a to nielen pre firmy a štátne organizácie, ale aj pre širokú verejnosť. Zameriava sa na kvalitné a profesionálne revízie budov, bleskozvodov, domov i novostavieb vrátane zaistenia energetického servisu. Všetky elektro revízie vykonávame ...

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru.

Práca: - zemné, výkopové - výkopy pre inžinierske siete - ručné výkopy - dlaždičské práce - demolácia - kontajnerová preprava.

Oprava, servis, montáž: - chladiace zariadenie - klimatizácia - chladiace pulty, boxy - mraziace vane.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - zatepľovanie - sanácia - mikropilotáž - murárske práce - obklady, dlažby

Zámočníctvo, kovovýroba: - brány, brány, ploty, zábradlia, mreže, schody - ľahké a stredne ťažké konštrukcie z ocele, nerezu a hliníka - zastrešenie bazéna, prístrešky, skleníky

Montáže vodo topo. Predaj: - vodoinštalatérsky, kúrenársky a plynársky materiál - obklady, dlažby, lepidlá. - kanalizačné prvky zo zahraničia.

Firma BALUSTRADY Mohelnice s.r.o. sa špecializuje na výrobu, predaj a montáž výrobkov zo stuženého mramoru vhodných do exteriéru aj interiéru. Vyrábame fontány, studne, balustrády, sochy zvierat, stĺpy, vázy, záhradné umývadlá i božie muky. Sídlime v meste Mohelnice, okres Šumperk. Výroba, predaj, e-shop, internetový obchod, montáž: - ...

Maloobchod, predaj: - stavebniny - strešné krytiny pre ploché aj šikmé strechy - betónové výrobky, zámkové dlažby, záhradná architektúra - kompletné náradie a pomôcky pre remeselníkov - stavebná chémia - predaj sypkých materiálov

BARKONA SNAILS s.r.o - hubová farma. Výroba a predaj hubových sadieb pre profesionálnych i amatérskych pestovateľov (Hliva ustricová - Pleurotus ostreatus, Hliva kráľovská - Pleurotus eryngii, Húževnatec jedlý - Shiitake, Trsnatec - Grifola frondosa, Korálovec ježatý - Hericium erinaceus.

Predaj, servis a montáž klimatizácie: - vetranie rodinných domov, vetracie rekuperačné jednotky DUPLEX - klimatizácia pre byty, rodinné domy, kancelárie a ďalšie komerčné priestory - vetranie a teplovzdušné vykurovanie nízkoenergetických rodinných domov - vzduchotechnika - klimatizácia Toshiba, Daikin, Samsung.

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.

Zámočnícky servis Výroba, predaj: - kľúče - stavebné vložky FAB a GUARD - stavebné zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostné kovanie ROSTEXopravy - vložky - kovanieprestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisné stredisko - FAB a GUARD.

Realitná agentúra Predaj, prenájom - byty, domy, pozemky

Zákazková výroba a montáž: - plastové okná a dvere nemecký profil PROFINE - parapety - dvere.

Profi - Otruba Karol Plumlov. Záhradná technika - predaj, servis: - výhradný predajca firmy Stihl, Viking - krovinorezy - motorové píly - postrekovače - príslušenstvo na ťažbu dreva - elektrické motorové kosačky.

Predaj, oprava, servis, generálne opravy: - piestové, skrutkové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generálne opravy: - systémov VARI - motory, prevodovky kosačiek DAKR - záhradná technika (kultivátory, kosačky) - náhradné diely na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Stolárstvo Drevovýroba od návrhu po montáž: - celodrevené balkóny - alpské balkóny.

Práca: - murárske, obkladačské, podlahárske, maliarske. Realitná činnosť.