Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta pôsobí v odbore priemyselnej vzduchotechniky po celej Českej republike. Filtre pre priemyselné odprašovanie najmodernejšej konštrukcie určené pre ťažkú a nepretržitú prevádzku. Filtre sú osadené skladanými filtračnými patrónami s vysokou, stabilnou odlučivosťou. K dispozícii je široká škála filtračných ...

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérov domov, bytov, komerčných priestorov.

Spoločnosť INTERIERY ZVOZIL s.r.o. sa špecializuje na zákazkovú výrobu kuchýň, vstavaných skríň, kancelárskeho nábytku a nábytku do nemocníc.

Stolárstvo Miklík s.r.o. sa zameriava na výrobu okien, dverí, kuchynských liniek, nábytku, schodísk, pergol, prístreškov a mnoho ďalšieho.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

MarMarDeko sa špecializuje na kvetinové dekorácie, svadobné kytice, smútočné väzby, črepníkové kvety. V predajni je možné zakúpiť aj rôzne kvetináče, košíky, sviečky a vázy.

Jana Kuchariková prevádzkuje v Olomouci na ulici tr. Mieru 965/105 Kvetinárstvo Kytka. Našou hlavnou činnosťou je smútočná väzba a vence, kedy spolupracujeme s pohrebnou službou Fénix. Ďalej ponúkame aj väzbu kytíc na každú príležitosť, vrátane svadobných kytíc. Súčasne aranžujeme nielen rezané, ale aj sušené kvety a predávame aj ...

Michal Berka ponúka pokládku obkladov, dlažieb aj podláh. Zameriavam sa na zatepľovanie rodinných domov. Vykonávam dokončovacie stavebné práce. Zaoberám sa dopravou do 3, 5 t.

E-shop s komponentmi na výrobu sviečok. Predaj mydiel, korálikov, komponentov na drôtkovanie a dekoračných predmetov.

Spoločnosť TOP-TREND shop s.r.o. predáva kúpeľňové vybavenie, vybavenie pre inštalatérov, kúrenárov a tovar pre oblasti týkajúce sa vody, kúrenia, plynu a záhrady. Adresa prevádzkarne: Floriánskej nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrába nábytok na mieru z masívu aj lamina do predsiení, kuchýň, izieb, spální i kúpeľní. Spoločnosť sa ďalej zameriava na stolárstvo a poradí si aj s montážou nábytku.

Výroba, dodávka: - kancelárske nábytkové systémy - priečkové systémy - regálové systémy.

Spoločnosť Dahepo PV-CZ s.r.o. sa zaoberá predajom drevených, plastových a drevohliníkových okien. Dodávame kvalitné okná, ktoré vynikajú nadčasovým vzhľadom a sú odolné voči nepriaznivému počasiu. Našu predajňu môžete navštíviť na adrese Zborov 2792/2 v Prostějove, kde Vám radi poradíme a pomôžeme s výberom. Dodávka, predaj: - drevené okná, ...

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

Zastúpenie spoločnosti DLW Flooring (Armstrong), Desso, Chilewich. Podlahárske práce, pokládka podlahových krytín. Predaj: - podlahový materiál.

Predaj: - kancelársky nábytok - sektorový nábytok aj na zákazku - kancelárske stoličky a kreslá značiek RIM, THERAPIA, ALBA, MAYER, ANTARES. - sedací nábytok. 3D návrhy a doprava zadarmo. Interiéry na kľúč.

Realizujeme dodávku a inštaláciu zariadení na úpravu vody pre byty, rodinné domy a priemysel.

ZV Capital s.r.o. prevádzkuje e-shop s jednoknotými, trojknotými, čajovými sviečkami, vonnými tyčinkami, voskami, olejmi a ďalšou arómou sortimentom.

B&D Panorama Jeseník, s.r.o. -Ubytovacie služby -Prevádzkovanie telovýchovných a športových zariadení a organizovanie športovej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod

-Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Poradenská a konzultačná činnosť, ...

Robert Jurečka: - Hostinská činnosť - Prevádzkovanie solárií

Wellness Penzión u Grygarov poskytuje ubytovacie služby v Lipníku nad Bečvou: - 9izb - wellness služby - bublinková vírivka, fínska sauna, parný kúpeľ, zážitkové sprchy s tropickým dažďom a tiež vonkajšia ochladzovňa s drevenou kaďou.

-Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Ubytovacie služby