Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, servis, požičovňa: - záhradná technika: - kosačky - krovinorezy - trávne traktory - snehové frézy - malotraktory - trávne frézy.

Požičovňa stavebnej a záhradnej techniky: - drobná stavebná mechanizácia - vibračné dosky a valce - hutnícke pechy - čerpadlá - brúsky - malé elektrocentrály - záhradná mechanizácia. - pásové bagre 1-1, 5 tony

Predaj, montáž, inštalácia: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - rekuperácia do rodinných domov - plynové kotolne - zónové regulácie a zálohované čerpadlá Jablotron Montáž a servis regulácií Siemens RVS, RVA Projekcia vykurovacích systémov a rekuperácií

Spoločnosť TZB TECHNIK, s.r.o. v Hraniciach sa postará o dodávky aj montáže vzduchotechniky, klimatizáciou, tepelných čerpadiel pre rodinné domy i firemné objekty a objektoch občianskej vybavenosti. Zabezpečíme aj požiarne servis. Zákazníkom sa vždy snažíme efektívne poradiť a pomôcť so skvalitnením klímu v dome. Docieliť zdravotne nezávadné ...

Veľkoobchod: - kvetinárstvo, darčekové predmety, sviečky, umelé kvety, manufaktúra.

Predaj, e-shop: - strešné krytiny - strešné okná - odkvapové systémy - klampiarska výroba - vykurovacie káble - stavebné rezivo.

Realitná kancelária. Služby: - realitného makléra. Sprostredkovanie - predaj, prenájom: - domy - byty - pozemky - nebytové priestory.

Naša firma sa špecializuje na klampiarske práce všetkého druhu. Ďalej ponúkame pokrývačské a tesárske práce. Tiež vykonávame rekonštrukcie striech panelových domov, izolácie, zateplenia striech, dodávky a montáže strešných okien. Poskytujeme poradenstvo v obore a cenovú kalkuláciu. Našim cieľom je predovšetkým spokojný ...

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Predaj, e-shop: - náradie - technická chémia - ochranné pracovné pomôcky

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

Martin Maňásek sa zameriava na elektroinštalačné práce, opravy a servis plynových a elektrických kotlov.