Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov

Obnova priemyselných svietidiel dodávka LED svietidiel

Montáže: - voda, kúrenie, plyn. Solárne panely. Kotly na peletky a biopalivá.

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Pobočka. Výroba, predaj: - kovové ľahké strešné krytiny - trapézové plechy - odkvapové systémy - fasádne obklady a panely

Veľkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zariadenie a regulácia - regulátory tlaku plynu a plynové filtre - plynové kotly Výroba: - plynové podokenné ohrievače.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - vykurovanie a chladenie - tepelné čerpadlá - kondenzačné kotly - klimatizácia - inteligentné riadenie vykurovania.

predaj: - podlahové krytiny - dvere - koberce - PVC - vinyl. Realizácia pokládky - drevené, korkové, laminátové Dvere - vchodové, interiérové.

Veľkoobchod, maloobchod: - stavebný materiál - murárske, maliarske a natieračské náradia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

Spoločnosť EVEDER s.r.o. prevádzkuje veľkoobchod a maloobchod s kúrenárskym, plynárskym a vodoinštalačným materiálom a potrebami.

IN-CHÉMIA Technology s.r.o. sa zameriava na predaj podláh, stien, kamenných kobercov, opravy kanalizácií, stavebnú chémiu a zalievacie systémy.