Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, dovoz - palivové drevo, drevo - uhlie - trosky, štrky, piesky - kamenivo - suchý betón. Autodoprava, nákladná preprava materiálov, palív a sypkých hmôt.

Činnosť: - projekčná kancelária - stavebné projece pozemné, dopravné stavby - architektonické návrhy, štúdie - inžinierska činnosť.

Veľkoobchod, predaj, E-shop: - bytový a metrový textil - látky - posteľné súpravy - prestieradlá - uteráky, osušky - vankúše, prikrývky. - taniere, porcelán, poháre, - hrnce, nože, príbory - potreby pre domácnosť a gastronómiu Veľkoobchodný sklad + maloobchodná predajňa: - Palackého 420/21, 757 01 Valašské Meziříčí - tel.: ...

Pobočka. Predaj: - ističe, chrániče, spínacie prístroje, poistky, svorky, zbernice, stýkače, prepäťové ochrany, transformátory a sieťové zdroje. - elektroinštalačný materiál.

Rozprávame životné príbehy pomocou unikátnych osobných obrazov. Obrazy vytvárame na mieru vďaka čomu získate skvelú interiérovú dekoráciu, ale aj originálny darček, ktorý bude navždy pripomínať jedinečné životné momenty. Naše výrobky sú ekologické az materiálov z udržateľných zdrojov.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky. Sídlo: Masarykovo námestie 26; 250 83 Škvorec, Praha-východ

Pobočka. Upratovacie služby.: - pre obchodné centrá, administratívne budovy, výrobné haly a zdravotnícke zariadenia - pravidelné upratovanie, základné upratovanie, hygienický servis. Ostraha objektov a budov. Fyzická ostraha osôb a majetku. Údržba zelene a vonkajších plôch. Sídlo firmy: - Trnkova 630/34, Brno-Líšeň.

Dodávka, predaj: - strešné krytiny - plechové strešné krytiny - trapézové profily - klampiarske prvky.

Dodávky a predaj stavebných materiálov: - kotviaci materiál - fasádne zatepľovacie systémy - dlažby, obrubníky, plotové dielce - stavebné drevo a rezivo - geotextitlie a geosyntetické materiály - hydroizolačné materiály. Poradenstvo pri žiadosti a realizácii programu PANEL a programu ZELENÁ ÚSPORÁM.

Spoločnosť SENAP SERVIS, s.r.o. sa zaoberá obchodnou, poradenskou a realitnou činnosťou a prenajíma nehnuteľnosti a nebytové priestory v Ostrave.

Výroba, predaj, montáž: - plechové garáže - koterce pre psov - garážové vráta - záhradné domčeky - haly

Firma TechniFog s.r.o. sa špecializuje na projekčnú, inžiniersku, dodávateľskú a servisnú činnosť v oblasti dodávok techniky vodnej hmly, ktorá je založená na rozprašovacej (rosiacej) technike. Spoločnosť TechniFog s.r.o. ponúka kompletné služby v prípade protipožiarnych zariadení, znižovaní prašnosti, redukcie zápachu a v oblasti rosiacich ...

Spoločnosť INDICO s.r.o. sa špecializuje na modernizáciu vybavenia a rekonštrukciu ordinácií, lekární, laboratórií, ambulancií a iných zdravotníckych zariadení a dodáva tiež laboratórne techniku. Kompletné spracovanie dispozičného riešenia, projektovej dokumentácie, prerokovanie na ŠÚKL, KHS, HZS, ŠÚ, KÚ vrátane dodávky na kľúč do troch ...

Spoločnosť Okna Robenek, s.r.o. sa zaoberá tradičnou výrobou a následnou montážou drevených okien, eurookien, vchodových dverí a príslušenstvo. Sústredí sa ako na vysokú estetickú kvalitu, tak na dokonalé spracovanie drevených okien a vstupných dverí, a to za použitia špičkových materiálov a technológií. Firma Okná Robenek, s.r.o. je partnerom ...

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytov a bytových jadier - elektroinštalácia na kľúč - inteligentné domy - generálne opravy elektroinštalácií v bytových domoch aj v administratívnych budovách - zateplenie domu Ďalej zaistí výstavbu bazéna. Kúpeľne na kľúč, kuchyňa a nábytok na mieru. Inžinierska činnosť a projekčné práce.

-Reprografické práce -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Montáž, servis, opravy a údržba okrem príloh z. 455/91 Zb. -Automatizované spracovanie dát -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Ubytovacie služby -Poskytovanie softvéru, poradenstvo v oblasti informačných technológií, spracovanie dát, hostingové a súvisiace činnosti ...

Zámočníctvo, kovovýroba: - kovové schody, vráta, brány, ploty - mreže do okien - hliníkové pergoly - kovový nábytok, postele, regály - oceľové konštrukcie.

Realitný maklér - sprostredkovanie predaja, prenájmu a nákupu nehnuteľností. Medzi moje služby patria aj prevody družstevných bytov do osobného vlastníctva člena družstva, daňové a finančné poradenstvo v oblasti realít či riešenie preukazov energetickej náročnosti budov (PENB).

Kompletný servis a renovácia hliníkových a plastových okien aj dverí. Servis aj montáž tieniacej techniky a ďalších doplnkov a príslušenstva. Údržba bytov a domov. Stolárske a sklenárske práce.

Upratovacie služby. Veľkoplošné denné upratovanie inštitúcií a objektov. Generálne upratovanie po maľovaní, pred kolaudáciou a po stavebných rekonštrukciách. Upratovanie nájomných domov, domácností. Umývanie okien. Čistenie kobercov. Hygienický a dezinfekčný servis. Recepčná a informátorská služba. Fyzická ostraha objektov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, distribúcia, montáž: - dvere z masívu (borovice) exteriérové, vonkajšie, interiérové, vnútorné so zárubňami a tesnením, bez povrchové úpravy a skiel - voštinové vnútorné dvere nalakované a zasklené - vchodové zateplené frézované lakované dvere z HDF s borovicovou zárubňou - vnútorné vchodové ...

V našom Ostravskom štúdiu Vám radi poradíme a pripravíme návrh vizualizácia Vašej novej kuchyne na mieru, aby všetko bolo podľa Vašich požiadaviek v perfektne funkčnom prevedení. V našej výrobe sa jedná o kvalitný výstavbu za použitia najmodernejších materiálov aby ste sa v prostredí Vášho domova cítili dostatočne komfortne. Odborné ...

Rýchla a jednoduchá montáž kvalitných neviditeľných obrubníkov, ktoré má naša firma patentované. Pri inštalácii nie je potreba betonáže.