Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť Barlux sa špecializuje na priemyselné LED osvetlenie a kancelárska LED osvetlenie. Poskytuje kompletné služby a garancie v oblasti LED osvetlenia.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok, kancelárie, - zákazková výroba nábytku.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - laminátové podlahy - drevené 3vrstvové podlahy - parkety, mozaiky, zámocké podlahy - masívne palubovkové podlahy - koberce, PVC, korok.

Príjemné ubytovanie blízko Šport Arény, Stadiónu Vítkovíc aj oblasti Dolných Vítkovíc. Prenájom bytov - krátkodobo aj dlhodobo riešenie interiérov prevádzkovanie reštaurácie

Výroba, predaj, montáž, záručný a pozáručný servis: - vráta - sekčné, výklopné, rolovacie, posuvné - vjazdové brány - pojazdové, nesené, krídlové Internetový obchod : - pohony pre garážové brány a vjazdové brány - kovanie, príslušenstvo, doplnky k pohonom. Sídlo firmy: - K Stovkám 1424, 739 34 Šenov pri Ostrave.

Work Smart Mindset s.r.o. na svojom internetovom obchode ponúka: - prírodné produkty - Kratom - dekoračné svietniky

Naša spoločnosť sa zameriava na zákazkovú zámočnícku výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zariadení a prípravkov. V súčasnej dobe Vám k vyššie uvedeným činnostiam môžeme ponúknuť tiež služby v oblasti 3D tlače. Zaoberáme sa zákazkovou aj sériovou výrobou od návrhu až po finálny výrobok a výrobnú dokumentáciu. V rámci kovovýroby zabezpečujeme aj ...

OKNÁ TPK s.r.o. zaisťuje predaj: - plastových okien a dverí - hliníkových okien a dverí - strešné okná, garážové vráta - žalúzie - balkónové a posuvné systémy

Spoločnosť Gluc G2 s.r.o. na svojom internetovom obchode ponúka bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavenie záhrad.

IRP Steel s.r.o. sa zameriava na sériovú kovovýrobu, tryskanie a práškové lakovanie výrobkov a vyrába záhradné doplnky

Profilock s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk, mreží, zábradlí a plotov, ďalej na zabezpečenie objektov, údržbu bytových fondov, otváranie dverí a mnoho ďalšieho.

Brány Hörmann, Kružík, rolovacie brány, samonosné brány, ploty, rolety, žalúzie.

Predaj záhradnej a lesnej techniky spoločnosti Husqvarna - reťazové píly - záhradné kosačky na trávu - krovinorezy - robotické kosačky - fúkače - ridery - plotostrihy - záhradné traktory - kultivátory - vysávače - vyžínače - príslušenstvo a ďalšie produkty Predpredajný a autorizovaný servis všetkých strojov. Pomôžeme Vám s výberom ...

Zákazková výroba: - kuchýň - vstavaných skríň - nábytku na mieru Na všetok nábytok používame kvalitné kovanie rakúskej firmy BLUM

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.