Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba nábytku: - detské izby - dvere - kuchyňa, spálňa, obývacie izby - záhradné stavby.

Výroba, predaj: - hliníkové okná - hliníkové dvere - zimné záhrady - fasády.

Predaj, montáž: - plastové okná - plastové dvere. - interiové dvere - PORTA - Vchodové dvere -fa SETTO. HDK s.c., CAL - Parapety - plastové, pozink, hliník, kameň - Plávajúce podlahy

Predaj: - oleje, vosky, farby, laky, lazúry, moridlá na drevo - odstraňovače farieb a lakov, odšeďovače - prírodné oleje a vosky - štetce - brusivo - miešacie poháre - filtračné sitká - ochranné pomôcky Miešanie, tónovanie náterových hmôt: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - farby a laky v RAL, NCS, TVT - lazúry.

Predaj stavebný materiál. Technické izolácie: -izolácia potrubia, vzduchovodov, zásobníkov, dymovodov, elektrárenských komponentov. Sortiment: -strešná krytina -strešné okná -murujúci materiál -sadrokartón -odkvapy -hutnícky materiál. Izolácia od A do Z.

Výroba, montáž, predaj, servis: - garážové a priemyselné (sekčné, rolovacie) vráta - predokenné rolety - vjazdové brány (posuvné samonosné, krídlové) - parkovacie systémy - plastové okná - okenné parapety (vonkajšie, vnútorné) - markízy - mreže - tieniaca technika.

Sme firma z Opavy a zákazníkom zaisťujeme dodávku, montáž a servis kompresorov a pneumatického náradia. Kompresory dodávame piestové olejové a pre potravinárstvo piestové bezolejové. Dodávame tiež kompresory skrutkové a to aj v prevedení s frekvenčnými meničmi. Ku všetkým dodaným kompresorom zaisťujeme záručný aj pozáručný servis a ...

Montáž, opravy, revízie, kontroly a skúšky plynových zariadení. Opravy plynových sporákov a pl. prietokových ohrievačov - iba zn.MORA.

Kuchyne a interiéry Výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - spálňa - kancelárie - kúpeľňový nábytok - nábytok do škôl a škôlok .... - predaj elektrospotrebičov - komplexná rekonštrukcia interiérov bytov a domov ( podlahy, dvere, murárske, maliarske, elektrikárske práce a sadrokartón)

Oprava, servis, plynoservis : Bereta, Dakon, Unical, Therm, Immergas, Viadrus, Attack ..... atď Revízia kotlov tuhé palivo: Kovarson, Viadrus, Attack, Opop, Dakon, Benekov...........atď.

inštalácia a predaj vykurovacích fólií a infrapanelu značky HEAT DECOR - autorizovaný partner

Celororočná údržba a opravy ciest, komunikácií, parkovísk, chodníkov a nehnuteľností. Čistenie fasád, objektov, priemyselných a výrobných technológií, vodných tokov. Údržba zelene a kultivácia pozemkov, krajinotvorba. Regenerácia prírodných plôch, parkov, industriálnych a priemyselných zón.

Podlahárske práce. Predaj, pokládka: - podlahové krytiny - PVC - koberce - vinylové podlahy - plávajúce podlahy.

Umelecké kováčstvo.Brány, ploty, zábradlia. Výroba, renovácia, oprava: - mreže - okenné, dverné - dekoračné steny, vešiaky, kovanie, dverové pánty - krbové náradie - ploty, vráta, brány - zábradlie. Remeselnícke práce: - kováčske.

Predaj: -hobby-potreby, potreby pre domácich majstrov.

Činnosť: - výhradný predajca predizolovaného potrubia ZPU v SR

Spoločnosť LEKON Group s.r.o. je obchodno - výrobnou firmou, ktorá už niekoľko rokov dodáva na náš trh komínové systémy špičkovej kvality slúžiace na čistenie a opravám komínov. V našej stálej ponuke nájdete nerezovej jednostenné vložky pevné aj flexibilné a to ako pre spotrebiče atmosférické tak i pretlakovej. Ďalej ponúkame izolované, fasádne ...

Projekty a realizácie novostavieb i rekonštrukcií. Návrh rodinného domu aj s 3D vizualizáciou. Kompletná projektová dokumentácia. Vybavenie stavebného povolenia. Realizácia a skolaudovaný stavieb. Spolupracujeme so záhradnými architektmi a dizajnérmi. Pomoc s financovaním stavieb.

Projektovanie, realizácia a údržba zelených priestorov - záhradná a krajinná tvorba. Záhradná architektúra.

Výroba, dodávka, predaj, montáž: - nádrže na septiky - nádrže zo stenových prvkov - bazény.

Firma Viliama Obrusníka sa zaoberá predajom a servisom klimatizácie, tepelných čerpadiel a chladenia. Služby: - priemyselné chladenie - predaj a montáž klimatizácií - revízia chladiacich zariadení - revízia elektro - predaj chladiacej a mraziacej techniky

Realizácia, údržba záhrad: - výsadba - trávny porast - vertikulácia - hnojenie - chemické odburiňovanie - výrub, zdravotné rezy stromov.