Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj, montáž: - vráta, brány, dvere, okná. Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Interiérové, kúpeľňové a kuchynské štúdio Rekonštrukcia: - bytové jadrá - kúpeľne na kľúč - interiéry. Zákazková výroba: - kuchyňa, kuchynské linky - nábytok - vstavané skrine - detské izby - obývacie izby. Maloobchod, veľkoobchod, predaj: - tropické drevo Bangkirai. Montáž, oprava, servis: - kotly Atmos.

Deluxe Flowers sa zameriava na väzbu a predaj rezaných a črepníkových kvetín, netradičných a stavebných kytíc a ich rozvozom.

Predaj podláh a dverí: - interiérové dvere - vchodové dvere - laminátové podlahy - drevené podlahy - bambusové podlahy - korkové podlahy Wicanders Podlahové lišty Cezar. Obklady Steg. Kľučky. Plastové okná.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba: - okná euro, zdvojené, kastlíkové - dvere interiérové, vstupné, repliky pre pamiatkovo chránené objekty - schodisko samonosné aj na betón alebo kov - pergoly, garážové státie - záhradný nábytok - kuchynské linky, vstavané skrine, decké izby, spálne, kancelársky nábytok, nábytok z masívu, nábytok z dyhy, ...

Projektová činnosť vo výstavbe -Sprostredkovateľská činnosť -Realitné agentúry -Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Dovoz a predaj výrobkov z prírodného onyxu a mramoru: - doskovina - dlažba (dekoratívne formátované dlažby) - dekorácie, doplnky, darčekové predmety. Služby: - ekonomické poradenstvo - verejné dražby.

Firma DIRETT, s.r.o. sa na českom a slovenskom trhu zameriava na predaj, servis a požičovňu zváracej techniky, elektrického a ručného náradia a ďalšieho príslušenstva. Predaj zváracej techniky: - odporúčané vhodné technológie - EWM - FRONIUS - GAMA (OMICRON) - KÜHTREIBER Oprava, servis, požičovňa, zváracia technika, zváračky: - ...