Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo. Výroba: -okná -dvere -obklady -nábytok -interiéry. Pokladanie: -plávajúce podlahy. Zaistenie materiálu.

Stolařství, výroba: - nábytok na zákazku - kuchynské linky - vstavané skrine - postele

Kvetinové štúdio. Maloobchod, predaj, služby: - kvety - svadobné kytice. smútočná väzba - sezónne dekorácie (Vianoce, Valentín, Veľká noc, jeseň) - starostlivosť o rastliny vo firmách, kompletný kvetinový servis - darčekový tovar.

Spoločnosť ABC service, obchodná spoločnosť s.r.o. je firmou z Českej republiky a členksým štátom Európskej únie - dodáva ploty, plastové plotovky, pletivo, brány, bránky, vonkajšie krby, obklady, dlažby, valóny a výrobky z umelého aj prírodného kameňa. Do interiéru u nás nájdete funkčný a moderný kancelársky nábytok. Prevádzkujeme ...

Drevostavby - výstavba drevostavieb - suchá výstavba domov. Zákazkové stolárstvo a stolárstvo, výroba - záhradný nábytok a pergoly - detské ihriská a ďalšie stavby - okná, dvere. Predaj - štiepané palivové drevo - stavebné rezivo.

Výroba: - reklamné produkty pre pivovarské, nápojové, gastronomické a kávové spoločnosti. servis - elektrické náradie - domáce spotrebiče.

Výzdoby interiérov k rôznym príležitostiam: - výzdoby cirkevných objektov. Kvetinárstvo: - rezané kvety - črepníkové rastliny - svadobné a smútočné kytice - adventné vence - darčekové väzby - vianočné a veľkonočné výzdoby - rozvoz kvetov.

Výroba, maloobchod, predaj, rekonštrukcia: - bazény (plastové, vonkajšie, fóliové, verejné, súkromné, interiérové) - fóliovanie bazénov fóliou DLW, ELBE, Alkorplan - montáž samočistiacich technológií VANTAGE, NET¨N¨CLEAN - dodávka a servis meracích a dávkovacích staníc ASEKO, ProMinent - zastrešenie bazénov ALUKOV - zakrývacie rolety - ...

Maloobchod, predaj: -zámky, kľúče (kľúčov) -kovanie -nástroje, náradie NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadlá -vodoinštalačný materiál. Výroba: -kľúče, autokľúče.

Veľkoobchod a maloobchod: - zemnými skrutkami Bayos a Krinner, kvalitná alternatíva betónových základov rodinných domov (drevostavieb) - tiež predávame aj tzv. hobby rad zemných skrutiek pre svojpomocnú montáž.

Porez a spracovanie dreva. Predaj: - OSB dosky - stavebné rezivo - stolárske rezivo.

Zaoberáme sa predajom a servisom záhradnej i lesnej techniky. Predaj: - elektrické, akumulátorové aj benzínové: kosačky, záhradné traktory, krovinorezy, píly a príslušenstvo.

Predaj, servis: - čerpadlá do studní a vrtov vodné, kalové, obehové a ponorné vrátane všetkého príslušenstva a náhradných dielov - kompletné domáce vodárne. -bojlery a ohrev vody Predaj: - PE a PPR rúrky - záhradná hadica.

Kuchynské štúdio. 50% zľavy na kuchyne, interiéri. Zadarmo designer u Vás doma, ktorý Vám urobí návrh a Vy sa potom rozhodnete. Kuchyňa na mieru.

Čalúnnictvo, opravy všetkého druhu Opava: - opravy čalúneného nábytku - výroba váľand a dvojposteľ - výroba matracov akýchkoľvek rozmerov - taburety - čalúnnické práce na zákazku - čalúnenie dverí - opravy sedadiel áut a autobusov - šitie poťahov do áut a autobusov - opravy sedadiel motocyklov - drobné opravy kabeliek, batohov a ...

Záhradná architektúra, návrh, projekcia, realizácia: - záhrady - predzáhradky - verejné priestranstvá

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - obklady, dlažby Insatalácia, repasia a rekonštrukcia: - plynové a elektrické kotly

Predaj, e-shop: - kúrenársky a vodoinštalačný materiál - krby, kachle - plynové kotly Thermona Práca: - plynárske - vodoinštalačný

Činnosť: - úsporné LED svetlá a osvetlenie - regulácia vykurovania - zabezpečenie - GSM