Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - kuchynské linky na mieru - izbové a obývacie steny - kancelársky nábytok - spálňa - atypický nábytok na mieru - vstavané skrine.

Maloobchod, predaj, oprava, servis: - rezné, brúsne kotúče FLEX - pílové listy na kov strojné a ručné - pílové kotúče na drevo, kov - elektrické ručné náradie - elektrické spotrebiče.

Predaj, maloobchod: - náradie - kovanie - zámky - zváracia technika. Výroba: - kľúče, autokľúče.

Stavba kachlí a krbov: - teplovzdušné krby - teplovodné krby - kachľové pece - hypokaustové kachle - záhradné krbové zostavy - pizza pece. Stavba a vložkovanie komína.

Technické služby, príspevková organizácia obce Šenov pri Novom Jičíne. Služby: - zber, triedenie odpadov a ich zneškodňovanie - údržba majetku obce - upratovacie služby - údržba verejnej zelene - opravy vozoviek a chodníkov.

Predaj: - dekoračný materiál, nábytok - koberce, podlahy, bytový textil. Návrh interiérov na kľúč.

Veľkoobchod aj maloobchodný predaj: - tapety na stenu - fototapety a plagáty - bordúry - samolepiaca fólia - dekorácia na stenu - bambusy - bytový textil - garniže - lepidlá na tapety.

Činnosť: - záhradná architektúra - dizajn záhrad pri súkromných, ale aj verejných objektoch - dodávky materiálu pre záhradu (rastliny, substráty, mulčovaciu kôru, piesok, hnojivá..)

Firma vznikla v roku 2017 po predchádzajúcich skúsenostiach v odbore, špecializácie firmy sú prevažne výkopové a zemné práce, stavebné a prípravné práce, zámkovej dlažby, rekonštrukcie chodníkov, upratovanie a demolácie. Naša firma sídli v Ostrave a je spoľahlivým partnerom v oblasti stavebníctva.

montáž: - klimatizácia - tepelné čerpadlá - vzduchotechnika.

Spoločnosť ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sa zameriava na výrobu, montáž i servis horákových systémov, regulačných staníc, strojov a zariadení, elektrorozvádzačov. Ďalej vykonáva zákazkovú výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci. Projekcia, výroba, montáž, servis, oprava: - zákazková výroba z nerezu a hliníka - horákovej systémy - kompletné ...

Komplexné záhradnícke služby. Návrhy, realizácia: - súkromné záhrady, parky Záhradnícke služby: - celoročná starostlivosť o verejnú zeleň, údržba sídliskovej zelene - sadové úpravy parkov, trávnikov, detského ihriska - údržba zelene v areáli firmy, priemyselných objektov - výrub stromov - zakladanie a tvarovanie živých plotov - ...

Stolárstvo a stolárstvo. Výroba - nábytok na zákazku z masívu aj lamina, kríne, komody - kuchyňa - schodisko - altány - dvere.

Predaj: - tepelné čerpadlá vzduch/voda, ZÁUKA 7 rokov -výhradné zastúpenie HKS Lazár pre ČR a SR: -automatické kotly na uhlie - automatické kotly na pelety - drevosplynujúce kotly na drevo - krbové peletové kachle -predaj vykurovacieho oleja (ELTO, LTO, TOLEX) -predaj a prenájom mobilných kotolní COMPACT teplovodné (mobilná ...

Výroba, e-shop - textilný tovar, dekorácie - tašky, vreckára - zásterky.

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - postele - kancelárie - komody - skrine - stoly - botníky - poličky.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchyne - vstavané skrine - schody a schodiská - dvere - obývacie zostavy - postele - odkladacie steny - kúpeľňový nábytok.