Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Firma KALTSERVIS s.r.o. je špecialistom na predaj, montáž a záručný aj pozáručný servis chladiarenskej a chladiarenské techniky. Postaráme sa o dodávku a bezproblémový chod chladiacich vitrín, mraziacich boxov i klimatizačnej techniky. Kladieme veľký dôraz na kvalitu dodávaného materiálu a odvedenej práce. Predaj, dodávka, montáž, servis: - ...

-Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Zprostředkování obchodu a služieb

Dodávky hotelového a reštauračného textilu. Obrusy, servítky prostírky, multony, rautové sukne a cateringový textil, obliečky, hotelové posteľná bielizeň, prestieradlá, uteráky, periny prikrývky, chrániče matracov a vankúšov.

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná, dvere - vráta, brány, závory - markízy, rolety, mreže, žalúzie.

predaj: - potrubné izolácie - plošné izolácie - samozhášavá, vysoko kvalitné a ohybná gumová pena THERMATAPE - zaguľatený polyetylénový profil THERMARODS - špeciálny profil THERMAJOINT navrhnutý pre pekné dokončenie vašej izolácie.

Vykonávame kompletné návrhy a rekonštrukcia interiéru na mieru: - Kuchyňa - Obývacie izby - Spálňa - Detské izby

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technické činnosti v doprave -Poskytovanie ...

Predaj, maloobchod: - tesnenie, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - náradie - gumené dosky - plsť - technické tkaniny a ďalšie. Spoločnosť nadväzuje na tradíciu spoločnosti ŘEMPO.

Výroba na mieru: - kuchyne, kuchynský nábytok.

služby: - zemné a výkopové práce - terénne úpravy - údržba zelene

KERN stavebná firma s.r.o. sa zaoberá výstavbou rodinných domov, rekonštrukciami, bytovou a občianskou výstavbou, nadstavbami, úpravami interiérov či rekonštrukciami fasád. Ďalej naši zákazníci môžu využiť predajňu stavebného materiálu, ktorá je svojím sortimentom zameraná na suchú výstavbu. V sortimente nájdete predovšetkým sadrokartóny, tmely, ...

Predaj, montáž: - detské hracie zostavy, preliezačky Jungle Gym - záhradné domčeky - žalúzie - okenné, dverné tesnenie. Výroba: - nábytok na mieru.

Práca, služby: - vŕtanie otvorov do obkladov, dlažby, muriva.

Realitná činnosť: - prenájom bytov, nebytových priestorov.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizácia, vzduchotechnika - tepelné čerpadlá - požiarne klapky, uzávery.

Výroba, výrobca: - závesová technika potrubných systémov.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia, klimatizačná technika.

služby: - dizajn interiérov - architekronické služby - prieskumy drevených konštrukcií.

služby: - záhradná a krajinná architektúra - návrh, projekcia súkromné záhrady, verejný priestor - parky, aleje, námestí, detské ihriská, záhrady MŠ a ZŠ, vnútrobloku, zeleň nových obytných celkov ... atď.

Dodávka, montáž, vzorková predajňa: - drevené eurookná - plastové okná - garážové vráta - drevené interiérové dvere - rolety, žalúzie, parapety.

Stavebné práce: - pokládka zámkovej dlažby - zatepľovanie budov - sadrokartonárske práce - kanalizačné prípojky, rozvody kanalizácie.

Stavebné práce: - fasády - výstavba rodinných domov - zámková dlažba - ploty.

Zákazková výroba nábytku: - vstavané skrine - kuchyne - detské izby.