Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Stavebná činnosť - revitalizácia a rekonštrukcia panelových a rodinných domov - izolácia panelových aj rodinných domov - Podkládky zámkovej dlažby - úpravy brehov a svahov - debnenie železobetónových konštrukcií.

ateliér projekcie - spracovanie projektovej dokumentácie pozemného a dopravného staviteľstva - projekty rodinného domov.

Stavebné bytové družstvo Ostrava. Obvodný bytová správa - Dubina, Hrabůvka, Zábřeh

Stavebné bytové družstvo. Zabezpečenie potrieb členov, organizovanie prípravy a realizácie výstavby, prevádzka - bytové a nebytové objekty, zabezpečovanie plnení poskytovaných služieb spojených s užívaním bytov a nebytových priestorov.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - hliníkové profily-SAPA. Hliníkové profily: - tyče, rúrky, uholníky - tyče v zliatinách na opracovanie na automatoch - pre polykarbonátové dosky, nábytok, ukončovacie, stavenní - reklamné - bočnicové Systém na výrobu hliníkových nadstavieb nákladných automobilov a súčiastky pre ich montáž. Pre ...

Výroba, predaj: - vodovodné tlakové potrubie - plynovodnej tlakové potrubie - kanalizačné tlakové potrubie - chráničky beztlaký potrubie - dosky plastové - doplnkový sortiment.

Internetový obchod spoločnosti Ambra Group vám ponúka kvalitné a profesionálne vybavenie kancelárií. V našej ponuke nájdete všetko - od kancelárskeho nábytku, ktorý zahŕňa kancelárske stoly, stoličky a otočné kreslá, šuplíková kontajnery, kancelárske skrine, úschovné priestory a kartotéky, až po doplnkové prezentačné vybavenie - flipcharty, ...

Stolařství. Výroba - kuchyne - spálňa - schody - dvere.

architektonické štúdio - návrh rodinných domov, interiérov - bytový dizajn.

kovovýroba: - výroba z nerezu - zábradlia, brány - tlakové nádoby - brány, bránky

E-shop: - vodoinštalatérske a kúrenárske potreby - podlahové vpusty - kúpeľňové žľaby - kanalizačné vpusty

E-shop - ručné ohýbačky plechu - náradie pre klampiarov - príslušenstvo a strešné doplnky.

E-shop - kuchynské potreby - hračky - elektronika - auto, moto doplnky - chovateľské potreby.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - skrine Podlahárstvo.

predaj: - náradie - záhradná technika - dielenské vybavenie - železiarsky tovar - vodoinštalačné a elektroinštalačný materiál .... atď.

Predaj, e-shop: - matrace, rošty - postele - posteľné súpravy.

Výroba: - nástroje a náradie - stroje a zariadenia pre všeobecné účely. Povrchová úprava kovov. Zámočníctvo, nástrojárstvo. Obráběčství. Spracovanie gumárenských zmesí. recepce@sticz.cz tel: vymazať +420 554 625 459 dodať: +420 554 684 011

činnosť: - stavebné práce - rekonštrukcia - obklady, dlažby - krby

Maloobchod, veľkoobchod, oprava, servis: - profesionálne ručné a elektrické náradie a nástroje.