Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj, montáž: -plastové okná a dvere -stavebné poradenstvo. -parapety, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu a pod. -garážové brány a pohony.

Stolárstvo, tesárstvo, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce stolárske a tesárske: - krovy, ploty, drevené balkóny, prístrešky pre autá z dreva. Výroba z masívu, drevovýroba:: - nábytok - kuchyňa - drevené schodisko - vstavané skrine - dvere klasické aj posuvné. Renovácia a opravy nábytku.

Výroba drevených okien, dverí, schodov a ostatných drevených prvkov.

Realitná kancelária - odborné správcostvo nehnuteľností všetkých typov nehnuteľností, sprostredkovanie a prenájom nehnuteľností, prezentácia nehnuteľnosti, technická pomoc pri spracovaní kúpnych, nájomných a ďalších zmlúv s odvolaním sa na občiansky zákonník, pomoc pri jednaní s bankami pri zaisťovaní úveru a pomoc pri jednaní s exekútorskými ...

Výroba: kovovýroba-konštrukcia -kovové schodiská -ploty -vnútorné aj vonkajšie zábradlie. Predaj a montáž: -bazény -sauny.

DOPRAVNÍKOVÉ SYSTÉMY DOPRAVNÍKOVÉ KOMPONENTY KONŠTRUKCIA Z HLINÍKOVÝCH PROFILOV HLINÍKOVÉ PROFILY PRESUN A SŤAHOVANIE STROJOV TRANSPORT A MANIPULÁCIA NA VZDUCHOVÝCH VANKÚŠACH LINEÁRNE VEDENIE LOŽISKA

- Garážové vráta - Vjazdové brány do oplotenia

Predaj a montáž žalúzií, sietí proti hmyzu, polstrovanie dverí, zhrňovacích dverí .

Výroba, veľkoobchod: -plastové potrubné systémy. -plastové kanalizačné rúrky, káblové ochranné rúrky. -plastové vodomerné šachty. -plastové drenážne systémy.

Realitná činnosť. Predaj, prenájom: -byty -domy -komerčné objekty

Maloobchod, predaj, e-shop: -čističky odpadových vôd, ČOV -jímky -septiky

Maloobchod, predaj, montáž: -platové okná -drevené eurookná -garážové vráta

Služby - údržba záhrad a zeleň - kosenie a údržba trávnych plôch - úprava živých plotov - výsadba okrasnej a úžitkovej zelene - likvidácia burín - návrh, montáž a údržba závlahových systémov

Záhradnícka firma, realizácia - závlahové systémy - trávniky, záhrady - detské ihriská

Spoločnosť L.C. Truckcentrum s.r.o. je súčasťou nadnárodnej transportnej a špedičnej skupiny LC net, ktorá sa predovšetkým zaoberá cestnou a kombinovanou prepravou tekutých chemikálií, vrátane tých nebezpečných. Ďalej sa zaoberáme opravou, rekonštrukciou a prestavbou cisterien taktiež aj cisternových kontajnerov. Pre zaistenie 100% technického ...

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Realitná kancelária. Zaoberáme sa: - predajom a prenájmom realít - výkupom nehnuteľností - sťahovaním - finančným poradenstvom - právnym servisom.

Predaj okien, dverí a príslušenstva. Okná - plastové a hliníkové Dvere - bezpečnostné, vstupné a interiérové Brány - rolovacie, priemyselné a sekčné Ďalej pre Vás máme: - rolety a žalúzie - kovanie - zámky - markízy - brány.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - skrine - kuchyňa - kúpeľňový nábytok

Dodávka - tepelné čerpadlá - okenné držiaky a sušiaky Realizácia - nízkoenergetické drevostavby

Výroba, montáž: - plastové okná, - eurookná, - hliníkové okná, - dvere. Dodávka, montáž: - predokenné rolety, - garážové vráta, - parapety, - žalúzie, - siete proti hmyzu.

Obkladačské práce Murárske práce - omietkárske práce Úprava terénov a záhrad Údržba domov a okolia Návrhy postupov opráv a údržby