Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná a sprostredkovateľská kancelária zaisťuje výmeny bytov, predaj, prenájom, správu komerčných i nekomerčných nehnuteľností a upratovacie práce. Realitný servis kompletný.

Ponúkame poskytnutie sídla spoločnosti, virtuálnej kancelárie, prenájmy kancelárie, prezentačné miestnosti.

Mestský mobiliár Samonosné brány Obloženie interiéru aj exteriéru z mat. Corten Zábradlie NEREZ Odvodnenie mostov Pracovné stoly Klampiarske výrobky Žeriavové príslušenstvo Výroba NEREZ Obrábanie kovov Drobná kovovýroba

Realitná kancelária. Finančné služby.

E-shop, predaj krbovej vysávača. Krbové doplnky.

Servis, opravy plastových a hliníkových okien aj dverí. Doplnky: - žalúzie, parapety, siete proti hmyzu, prielezy pre domácich miláčikov.

Realitná kancelária, výkup predaj nehnuteľností. Ubytovanie, prenájom.

Prenájom nebytových priestorov. Prenájom skladových, výrobných, kancelárskych, predajných priestorov a voľných spevnených plôch.

Realitná činnosť: - ponúkame pozemky v priemyselnej zóne.

Vnútroštátna a medzinárodná autodoprava, sťahovanie Pravidelné trasy Česká republika - Nemecko - Holandsko Finančné služby Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových aj nebytových priestorov Stavebná činnosť - výstavba na kľúč, rekonštrukcia.

Prenájom a správa vlastných alebo prenajatých nehnuteľností.

Maloobchod, veľkoobchod, internetový obchod: -osvetľovacia technika -svetelné zdroje -svietidlá (lampy, lampičky, podhľady, bodovky, žiarivkové svietidlá, záhradné svietidlá) -príslušenstvo.

Realitné a maklérske služby. Správa a prenájom vlastného areálu. Nákup, predaj, prenájom nehnuteľností.

Prenájom komerčných, skladovacích a administratívnych priestorov vrátane súvisiacich služieb.

financie, investičné fondy, predaj nehnuteľností, pohostinstvo a catering.

Výroba rozvádzačov nízkeho napätia Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Predaj postele. Poschodové postele, váľandy.