Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná a developerská činnosť Brno a okolia.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom, výkup byty, chaty, pozemky, domy.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom byty, domy, pozemky.

Prenájom: -obchodné, kancelárske a skladové priestory v areáli obchodného centra DOTEC, a.s. -úprava ponúkaných priestorov je po dohode možná podľa zákazníkových dispozícií.

Realitná činnosť - bytové priestory.

Realitné služby aj poradenstvo v oblasti bývania a podnikania. Zaisťujeme hypotekárne úvery a úvery zo stavebného sporenia.

Predaj, eshop vzácne kvety. Predaj kaktusov, sukulentov.

Prenájom: -vlastné nebytové priestory v obchodných areáloch na ulici Řípska a Vlárska v Brne-Slatine.

Komplexné služby vlastnými pracovníkmi v oblasti dodávateľstva aj engineering priemyselných, inžinierskych a občianskych stavieb. Technológia: -kotolní a výmenníkových staníc vrátane MaR (meranie a regulácia) -zásobovanie teplom, rozvodov vzduchu a plynu -predizolovaného bezkanálového potrubného vedenia -pre meranie prietokov ...

Kvalitné slnečné okuliare nemeckej značky Polaroid, talianskej značky Rudy Project, francúzskej značky Julbo a švajčiarskej značky INVU, ktorých ponuku budeme neustále aktualizovať o nové modely a trendy. Ovčie kožušiny, výrobky z ovčieho rúna.

Predaj, dodávky a montáž plastových okien a dverí.

Výhradné zastúpenie značky NEXA AUTOCOLOR: -opravárenské autolaky (mikrogélová echnológia Aquabase, Aquadry) -lakovacie systémy 2K, TURBO PLUS, Aquabase -sprievodné spotrebné materiály pre lakovne 3M, COLAD -lakovacie kabíny, prípravné státie, prípravne farieb SAIMA -brusivo, maskovacie systémy, ochranné nástreky, prostriedky ochrany ...

Realitná kancelária: -prenájom, predaj: -nehnuteľnosti -nadštandardné administratívne priestorory -pozemky.

Komerčná budova. Prenájom: -nebytové, kancelárske priestory.

Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností. Správa bytových domov a nehnuteľností.

Realitná činnosť a správa nehnuteľností.