Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Nábytok na mieru, výroba bytových doplnkov.

Rezidenčný bytový dom Meander. Predaj bytov. Realitná činnosť.

Realitná kancelária. Predaj rodinných domov, bytov, pozemkov, chát, chalúp.

Realitná kancelária: predaj, výkup bytov a nehnuteľností. Stavebná činnosť: komplexná stavebná činnosť výstavba RD a bytov na kľúč vrátane zaistenia pozemkov rekonštrukcia bytov a bytových jadier spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu stavieb inžinierska a poradenská činnosť v stavebníctve.

Stolárstvo, podlahárstvo. Predávame a montujeme okná, dvere aj podlahy.

Predaj lôžkovín, matracov, riadu s nepriľnavým povrchom a výrobkov pre zdravý životný štýl. Dodávka kozmetiky s aloe vera, tepelnej terapie, kuchynské nože a roboti.

Ponúkam návrhy interiérov, nábytku, prípravu na výrobu a spoluprácu s osvedčenými realizačnými firmami, poradenstvo pre výber hotového nábytku a prvkov použitých pre zariadenie interiéru, výber materiálov, farieb a doplnkov. Ponúkam vlastný nábytkový rad s originálnym dizajnom a drevorezbami-moderné prevedenie s retro prvkami.

Stolárstvo. Maloobchod, predaj, výroba: -interiéry -nábytok -kazetové stropy -rohové stoly -schodisko -zábradlie -predeľovacie interiérové drevené steny -zasúvacie dvere -obklady -spálňové steny

Okná a dvere na zákazku. Špecializácia na záručný servis okien a dverí DECPLAST® pozáručný servis plastových, drevených a hliníkových dverí aj okien.

Stavebná činnosť: -demolácia -konštrukcia, úpravy -vŕtanie a rezanie stavebných materiálov -tesnenie a izolácia proti vode. Predaj: -diamantové nástroje-jadrové vrtáky -pílové listy -zariadenia na vŕtanie a rezanie stavebných materiálov. Renovácia nástrojov: -jadrových koruniek brúsnych kotúčov -rezacích listov.

Riad-Taliansko, internetový obchod, e-shop: - riad - kávovary - mlynčeky - džezvy - formy na pralinky a fondue - strojčeky na cestoviny - formy na pečenie - hrnce, panvice ai.

Ponuka správy, údržby a predaja nehnuteľností.

Vytvárame satelitný vyhľadávací systém záujmových bodov do GPS navigačných prístrojov.

Tepelné čerpadlá. Solárne systémy. Fotovoltaika. Vykurovanie. Klimatizácia. Rekuperácia.

Odkúpime vašu nehnuteľnosť. Za reálnu trhovú cenu. Fér rokovaní. Peniaze za odkúpenú nehnuteľnosť alebo spoluvlastnícky podiel vyplácame ihneď po realizácii obchodu. Potrebujete v rámci konkurzného konania čo najlepšie speňažiť nehnuteľnosť? Chcete sa zbaviť nechceného spoluvlastníckeho podielu? Kontaktujte nás.

Veľkoobchod, predaj a podpora inštalačným firmám: - elektrické vykurovacie telesá, tepelné čerpadlá, ohrievače, akumulačné nádrže - komponenty a systémy na elektrické vykurovanie.

Realitná kancelária: - predaj, prenájom bytov, rodinných domov, pozemkov a komerčných nehnuteľností.

Realitná kancelária: - kúpa, predaj, prenájom nehnuteľností, bytov, domov.

Realitná kancelária: - predaj a výkup nehnuteľností - pomoc pri exekúciách a dražbách.

Realitná kancelária: - nákup, predaj, správa nehnuteľností - predaj podkrovných bytov v moravskom regióne.