Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Zakladanie a údržba zelene. Záhrady poradenstvo a konzultácie, návrhy, projekty, realizácia a údržby záhrad, zakladanie a údržba trávnikov, zavlažovacie systémy. Údržba zelene.

Upratovacie, maliarske, drobné stavebné, výškové práce, sťahovanie, servis a montáž plastových okien - nátery a zatepľovanie fasád.

Predaj materiálov určených na zhotovenie všetkých možných náterov a malieb. Vykonávame maľby a nátery, rozšírili sme o rôzne ozdobné techniky interiérov - antické lazúry, modelačné omietky, hladené a vyrovnávacie stierky, benátske štuky, fládrovanie. Lepenie tapiet papierových aj hodvábnych od firiem Flügger, AS Rovi a iných.

Distribúcia, dodávateľ osvetľovacie systémy LED: - osvetlenie, svetlo, svietidlá, svietidlo, žiarovka - verejné osvetlenie - priemyselné osvetlenie - žiarovky a trubice.

Pobočka. Veľkoobchod, maloobchod, e-shop. Predaj airbrush potrieb Fengda: - fixírky, kompresory, hadice - poháre na farbu, filtre, striekacie pištole na farbu - stojany na striekacie pištole, farby - farby na nechty a airbrush tetovanie, šablóny - LifeColor (talianske farby a štetce pre modelárov) - Createx (farby na rôzne materiály) - ...

Úržba a úprava zelene, kompletný servis pre mestské časti, podniky, firmy, areály, každé ročné obdobie vrátane rizikového výrubu, prípravy pozemkov na stavbu, výstavba nových parkov. Rekultivácia záhrad. Upratovanie po kultúrnych akciách.

Predaj, oprava, servis: -upratovacia čistiaca technika NILFISK -klimatizačná technika BÖSCH -všetky systémy na suché, vlhké a mokré čistenie -ekologické chemické čistiace prostriedky. Čistenie, upratovanie hál.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, obchod, predaj, montáž: -montovaný domček z drevených dielov pre záhrady, ako altánok, dielňa pri dome, do školských záhrad...., vonkajší rozmer 5x3 a 5x4 m. Variabilný systém chatiek, chatka s modulom 5m, dĺžka ľubovoľná. Krytina napr. onduline a ľubovoľná. Chatky sú bez podlahy, je možné postaviť na vopred ...

Predaj, e-shop: -laboratórne potreby a zariadenia -nábytok pre školy -školské pomôcky -učebne na kľúč. -predaj stoličiek, stoličky, kresiel, kreslá, konferenčné, prísediace.

Predaj, obchod, zameranie, dodávka, montáž, servis, opravy: -žalúzie vertikálne-textilné, horizontálne-hliníkové, drevené, interiérové, vonkajšie, strešné -komponenty na výrobu žalúzií -markízy -vonkajšie rolety (rolády) -silikónové tesnenie-frézované a lepené -predokenné rolády: -plastové, hliníkové -siete proti hmyzu ...

Predaj podlahy: -plávajúce: -laminátové, drevené trojvrstvové -korkové podlahy -bambusové podlahy -parkety: -klasické (vlysy) -kazetové -exotické dreviny -podlahové krytiny PVC podlahy.

Veľkoobchodný predaj bytového textilu a doplnkov.

Predaj, výroba: -termoelektrická chladiaca technika -technické návrhy a poradenstvo -opravy termoelektrických prístrojov (agregáty, autochladničky, výrobníky šľahačky, výčapníky vody...) Záručný a pozáručný servis -termoelektrické chladenie: -termoelektrické chladiace agregáty -napätie 5V, 12V, 24V, 48V.

Predaj, dodávka, distribúcia, pokládka, veľkoobchod: -drevené 3vrstvové podlahy FIMLU -drevené plávajúce podlahy -buk, dub, jaseň, javor, hrab, breza -bambus, americký orech, merbau, jatoba -doussie, iroko, americká čerešňa, agát parený -rošáda jaseň, buk, dub, orech -masívne parkety, parketové vlysy -duo pakrety na podlahové ...

Služby: -zváračská škola -súdne znalecké posudky v odbore rozvody plastov -technická pomoc.

REALITY, realitný maklér, kancelária. Poskytujeme komplexné služby v oblasti realít, stavebníctva, financovania nehnuteľností, a školiacu činnosť. Kompletný realitný servis - predaj, prenájom, oceňovanie: -rodinný dom, vila, domček, RD, byt, garsónka -domy obytné, nájomné, nájomné -chalupa, chata, dom na vidieku -komerčné ...

Predaj nábytkového kovania a ďalších nábytkových doplnkov: -pánty -výsuvy -stolové nohy -úchytky, vešiaky -rolety -drezy -kuchynské dvierka -vruty a spojovací materiál -tmely a lepidlá -hrany -kovanie pre posuvné dvere -priechodky a vetracie mriežky -halogénové osvetlenie -píly, frézky atď. -pracovné dosky -drôtený ...

Výroba a montáže garážových brán či roliet.

Montážne nábytku na zákazku z lamina: -stolárske a stolárske práce -výroba kuchýň -obývacie steny -spálňa -postele -vstavané skrine -kancelársky nábytok -interiéry.

Služby: -architektonická kancelária -projekčná kancelária.

Údržba kanalizačných sietí: -priemyselné objekty -zvislé aj ležaté domové odpady -domové prípojky -mestské stoky. Údržba vodohospodárskych zariadení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látok (ORL) -dažďovej a cestnej vpuste. Čistenie potrubia a kanalizácií: -odpady, prípojky, kanalizácia (čistenie ...