Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Predaj, montáž - podlahy laminátové, vinylové, drevené a korkové. Renovácia podláh.

Hliníkové systémy, horizontálne, vertikálne žalúzie, predokenné rolety, markízy, garážové vráta. Zasklievanie balkónov a zimných záhrad.

Záhrady. Vykonávame všetky záhradnícke práce: návrhy, realizácia a údržba zelene, okrasné a kúpacie jazierka, trávniky a trávne koberce, strešné záhrady, automatické závlahové systémy, odborný rez a výrub stromov aj rizikové.

Veľkoobchod, dovoz, predaj, rozvoz tovaru: -záhradný nábytok: -plastový, kovový, drevený -kempingový, štosovateľný -slnečníky, detské hojdačky, stoly, stoličky, kreslá, lehátka, lavice -podstavce pod slnečníky -polstry na záhradný nábytok vrátane výroby-bavlnené, molitanové, duté vlákno -čalúnenie odnímateľné na akýkoľvek nábytok ...

Autodoprava, vykonávanie výkopových, zemných, terénnych, demolačných, murárskych a stavebných prác (výstavba inžinierskych sietí, základové dosky, pokládka zámkovej dlažby, stavby gabiónov, atď.). Kontajnerová autodoprava, odvoz sutiny, zeminy, dovoz piesku, štrku ai.

Berry's Juice & Smoothies Predaj juice a smoothies. Fresh je čerstvá šťava z ovocia a zeleniny. Zachováva si maximum všetkých vitamínov, minerálov, enzýmov a stopových prvkov. Smoothie je hustý brat Fresh. Má väčší podiel mixovaného ovocia oproti odšťavenému, alebo je doplnený jogurtom. Je plný vlákniny a poriadne zasýti.

Advokátka. Rozsiahle spektrum právnych služieb a pomoc pri právnych problémoch každodenného života. Občianske a rodinné právo.

Stavebné, tesárske, pokrývačské, izolatérske a murárske práce.

Projektová činnosť vo výstavbe. Realitná činnosť.

Štúdio Ulma Reklamné, grafické a interiérové Studio Ulma. Orientačné systémy. Výstavná expozícia.

Casino.Všetky populárne hry, tak ako v skutočnom kasíne. Ponúkame profesionálne zariadenia, školené krupiéry s dlhoročnou praxou a hlavne skvelú zábavu!

Stavebná firma, stavebné práce. Developerské služby.

Kresličské práce a projektovanie pozemných stavieb či rekonštrukcií.

Oblasti daňovej evidencie - podvojného účtovníctva - daňového poradenstva - mzdového účtovníctva malých i veľkých firiem - fúzie podnikov - likvidáciou a krízového riadenia firiem.

Realitná kancelária. Predaj realít, nehnuteľností.

Administrácia Ekonomika Management Nehnuteľnosti Spoločnosti Zaistenie právnych služieb

Sprostredkovanie práce a ubytovanie v Anglicku.

Reštaurácia -posedenie v príjemnom prostredí s milou obsluhou. -kvalitné jedlo a dobré pitie. V letných mesiacoch je možné posedieť na terase, odkiaľ je pekný výhľad do okolia a na celý športový areál vrátane detského ihriska. Pre menšie akcie (cca 25 hostí) máme salónik s barom a herňu s biliardom. Mimo vlastný priestor reštaurácie je k ...

Kompletné návrhy interiérov bytov, kancelárskych aj verejných priestorov. Fotím portréty, glamour, boudoir, novorodeniatka, rodinné fotky aj svadby či reportáže.

Kaderníctvo. Predlžovanie vlasov. Predlžovanie rias. Brazílsky keratín. Kozmetika.

Služby: -upratovacie. -upratovanie domácností. -upratovanie nebytových priestorov. -stráženie detí. -Asistencia pre seniorov. -stráženie zvierat, venčenie psov. -správa nehnuteľnosti.