Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária pre Brno a Vysočinu -prenájom nehnuteľností -byty -domy -chaty -pozemky.

Dodávky a montáž technologických zariadení pre energetický, chemický, petrochemický priemysel - dodávky, výroba a montáž potrubia - výroba a montáž oceľových konštrukcií - výroba a montáž zdvíhacích zariadení - montáž, opravy a revízie vyhradených plynových zariadení - revízie a skúšky prevádzkovaných kotlov a tlakových nádob.

-Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, predajných a obdobných akcií -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Ubytovacie služby -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamná ...

Predaj, montáž, servis: - automatické zavlažovacie systémy.

Projektovanie - obytné stavby, projektovanie priemyselnej stavby, zaistenie kompletnej rekonštrukcie a modernizácie stavieb.

Kompletný realitný servis, realitná kancelária: - zameranie na reality v Brne av okolí - sprostredkovanie predaja, kúpy a prenájmu bytov a domov. Služby spojené so zdravým bývaním: - harmonizácia bývania podľa princípov feng - shui a zásad stavebnej medicíny.

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce. Predaj, montáž - nábytok Výroba - nábytok. Hodinový manžel - údržbárske práce - maliarske, natieračské a tapetárske práce - montáž nábytku - vonkajšie a výškové práce - stavebné a remeselné práce. Výškové práce. Stavebné a remeselné prácerekonštrukcia na kľúč - bytové jadrá.

Kvetinárstvo, kvetinové štúdio AMMI: - rezané darčekové kytice - kvetinové šperky - dekorácia - výzdoba interiérov - črepníkové rastliny

Požičovňa náradia. Pre potreby profesionálov i domácich majstrov poskytujeme požičiavanie záhradnej techniky a stavebnej mechanizácie. Prenájom špeciálneho náradia napr. pre stolárov, sklenárov, elektromontérov.

Návrhy, projekcia, montáž pre solárnu techniku, expanznú techniku, kotolne, vykurovanie, ohrev vody, tepelné čerpadlá.

Deratizácia a dezinsekcia: -priebežné monitorovanie výskytu a vyhodnocovanie odchytu, -represívne zásahy pri hlásenom výskyte návozom zamoreného tovaru, -pravidelné informovanie o vykonaných prácach -zaoberáme sa správou nehnuteľností a ponúkame vypratávacie služby.

Záhradnícka firma. Špecializujeme sa na komplexné služby v oblasti realizácie a údržby okrasných záhrad, montáž automatických závlahových systémov TORO, výstavbu okrasných a kúpacích jazierok.

Výroba: - kartonáž, nábytok, vstavané skrine.

Montáž, oprava: - núdzové osvetlenie - priemyselné a vonkajšie osvetlenie - rozvody NN a domácich telefónov - IT vrátane diagnostiky závad - opravy svetelných reklám. Elektroinštalácia, montáž a opravy priemyselného osvetlenia.

Ponúkame dlažbu, obklady a vybavenie kúpeľní. Vykonávame obkladačské a HSV práce.

Solárny ohrev. Tepelné čerpadlá. Vykurovanie.

Služby: -vnútroštátna autodoprava -správa budov -vykonávanie stavieb

Služby: -správa nehnuteľností -ekonomická správa domu -technická správa domu -právne služby -úvery a financovanie -realitná činnosť -poistenie domov -kontrola nehnuteľnosti pred kúpou