Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Záhradnícke služby - návrhy, realizácia, návrhy záhradný architekt realizácie, záhrady, zeleň, údržba zelene.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby Pokládka plávajúcich podláh.

Predaj - automatické, vírivé práčky - umývačky riadu - sušičky Servis - automatické, vírivé práčky Predaj a servis - priemyselné práčky - mandly - sušičky.

Zariadenie a vybavenie firemných interiérov na kľúč.

E-shop je zameraný na tovar pre sauny, wellness a spa. Ponúkame veľký výber ohrievačov, regulátorov a ďalších produktov pre stavbu alebo rekonštrukciu sáun, wellness a spa.

Interiérový denign - návrhy a realizácie, kožené sedacie súpravy - štýlový nábytok, doplnky, skrine na mieru, výroba nábytku kancelársky, lekársky a hotelový nábytok.

Zákazková výroba, montáž nábytku z lamina a masívu: - obývacie steny - knižnice - šatníkové skrine - detské izby - postele - spálňa.

Predaj, e-shop: -krbové kachle suché -krbové kachle s rúrou -krbové kachle s rúrou a výmenníkom -krbové kachle s výmenníkom na vodu -veľké krbové kachle s výmenníkom -krbové vložky rohové suché -krbové vložky s výmenníkom rohové -krbové vložky so vzduchovodom -sporáky suché na drevo -sporáky s výmenníkom na drevo -teplovodné kotly na ...

Internetový obchod, e-shop: - design betónových predmetov v podobe interiérových doplnkov a funkčných a umeleckých objektov pre záhrady a terasy. Svietniky, misy, vázy.

Realitná kancelária. Komplexné služby: -sprostredkovanie prenájmov RD, bytov, kancelárskych, výrobných a obchodných priestorov -sprostredkovanie predaja RD, bytov, výrobných a skladových objektov -prevod členských práv a povinností DB.

Kuchynské štúdio. Predaj: - kuchynský nábytok, kuchynské linky, kuchyne.

Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné aj pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, PVC dvere -zasklievanie dvoj, ...

Klasické, športové, čokoládové, čakrové a rekondičné masáže, Breussovu masáž aj Dornovu metódu.

Plazmová rezacia technika KJELLBERG Predaj, servis, zastúpenie: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a horáky -inštalácia kompletných rezacích pracovísk pre pálenie plechov plazmou aj autogénom a realizujeme tiež dodávky robotických systémov / MOTOMAN / s odsávaním KEMPER -kompletný sortiment elektród Kjellberg a zváracie zdroje ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz, poradenstvo: -systémy suchej výstavby -sadrokartónové konštrukcie -drevoštiepkové dosky OSB -sadrovláknité dosky Fermacel, systémy Norgips a Rigips -cementotrieskové dosky -tepelnej izolácie -zatepľovacie systémy -podhľady -stavebná chémia -polystyrén -zárubne, stavebné púzdra, revízne ...

Ekonomické poradenstvo. Spracovanie účtovníctva. Správa nehnuteľností. Dane.