Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Návrh, realizácia, údržba: - záhradné jazierka - záhradné vodné prvky.

Dodávka a montáž - kompletná tieniaca technika, plastové okná, eurookná, kompletná stavebná činnosť. Kovovýroba.

Elektromontážne práce Montáž - elektrické podlahové vykurovanie FENIX. Montáž - sadrokartóny. Pokládka - obklady, dlažby. Predaj a servis - vodoinštalačný materiál, sanitárna keramika Vodoinštalačné práce.

Služby - development - výstavba, revitalizácia - prenájom rezidenčných objektov, kancelárskych budov a obchodných aj logistických centier.

Stavebná firma: - výstavba rodinných, bytových domov - výstavba skladových hál - rekonštrukcia budov - podkrovné vstavby - bazény.

Služby: - prenájom školiacich, zasadacích miestností - prenájom nebytových priestorov - prenájom bytových priestorov.

Dodávka: - vykurovací systém heatflow - infra fólia

Drobné lakovnícke a natieračské práce Montáž - domáce osvetlenie lampy, lustre, záclonové a závesové konzolymontáž, demontáž nábytok. Umývanie okien, zrkadiel a leštených plôch Drobné domáce opravy (výmena prasknutej žiarovky, montáž záclonových a závesových konzol, opravy WC.

Činnosť: - poradenstvo v oblasti solárnych elektrární - výroba, montáž oceľovej konštrukcie

E-shop: - plávajúce podlahy - palubovky - OSB dosky - hranoly, fošne - laty, preglejky - rezivo

Dodávateľ, predaj: -ochranné pracovné pomôcky -pracovné a športové odevy, obuv -zdravotnícky materiál.

Držiteľ certifikátu akosti podľa STN EN ISO 9001:2001 a STN EN ISO 14001. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, dodávky: -stavebná chémia -priemyselné podlahové systémy -prísady do mált a betónov -nátery betónových konštrukcií -ochranné nátery na oceľ -tmely a tesniace hmoty do škár -zosilňovanie konštrukcií systémami Sika CarboDur a ...

Veľkoobchod, dodávateľ v oblasti nábytku a svietidiel. Výroba, dodávka, predaj: - svietidlá. - nábytok. Návrhy, dodávky: - interiéry.

Predaj bytový textil. Predaj spodná bielizeň, župany, košieľky, pyžamo, plavky. Fitness oblečenie.

Vedúci svetový výrobca a dodávateľ systémov riadenia a zabezpečenia budov (digitálne riadiace systémy merania a regulácie, automatizované riadenie, elektronické zabezpečovacie systémy EZS, protipožiarne zabezpečenie EPS, kamerové systémy CCTV). Komplexná obchodná a technická správa budov Facility Management. Kompletný rozsah služieb pre ...