Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária. Realitné služby. Sprostrekovanie - predaj, prenájom. - nehnuteľnosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelárske priestory.

Znalecké posudky a odhady cien nehnuteľností Architektonická činnosť.

Grafické štúdio. Grafické návrhy, realizácia: - interiéry na kľúč. Stavebné práce. Stolárske práce, stolárstvo.

Servis - chladiace zariadenie, dodávka chladiaceho zariadenia. Predaj klimatizačné zariadenie, servis klimatizačné zariadenie.

Internetový obchod, e-shop Uplux - moderné, dizajnové svetlá a svietidlá: - stropné, nástenné svietidlá - lampy, lampičky - bodové svetlá - modulárne svietidlá - do obývacej izby, do spálne, do kuchyne, do kúpeľne - detské svietidlá - vonkajšie svietidlá - LED.

Veľkoobchod, predaj, e-shop: - kľučky - odkvapové plechy - madlá - vetracie mriežky - príslušenstvo k dverám - krbové náradie - zatvárače dverí - závesné háky - poštové schránky

Realizácia - interiéry na kľúč Architektúra - bytová - administratívne priestory.

Dodávky - interiérov a štúdie. Architektonická kancelária projektovanie interiérov. Architektonické návrhy. Projekcia - stavby.

Materiál a príslušenstvo pre brusiarne a lakovne.

Veľkoobchod, dodávka vodárskeho materiálu.

Služby - komplexná starostlivosť o dreviny - arboristika, výrub - orezy stromov.

Realitná kancelária. Špecializujeme sa na nehnuteľnosti v Blansku, v Brne, v Hodoníne, v Prostějove aj v Žďári nad Sázavou. Nemáme tisíce klientov, ao to viac času Vám venujeme pri kúpe alebo predaji nehnuteľnosti.

Činnosť: - návrhy interiérov - projekty rodinných domov.

Predaj, inštalácia, servis priemyselných UPS, batérií, usmerňovačov, striedačov a motorgenerátorov - spínače, statické prepínače - priemyselné invertory.

Služby: - interiérový dizajnér - návrh a realizácia interiéru.

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Návrhy interiérov - architektonické návrhy bytových aj firemných priestorov - autorský dozor.