Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis: -elektrospotrebiče -elektronika -videokamery -televízory -kamery, fotoaparáty -domáce kino -domáce, kuchynské spotrebiče -telefóny, navigácia -počítače, príslušenstvo. Ďalšia predajňa: -nákupné centrum Olympia.

Predaj, montáž a servis klimatizácií SAMSUNG: -nástenné: -SPLIT SINGLE -SPLIT DUAL -SPLIT TRIAL -kazetové a stropné: -4-cestné kazetové -1-cestné kazetové -stropné -DVM System.

Školenia - Poisťovníctvo - Financovanie prostredníctvom lízingu - Eliminácia škôd pri bežnej prevádzke firmy Maklérska spoločnosť - poisťovníctvo, financovanie a manažment.

Montáž, opravy, revízie a skúšky: - plynové zariadenia.

Výroba: -odliatky (sivá liatina, oceľoliatina, tvárna liatina) -modely pre odliatky, modeláreň, rapid prototyping -kováčske práce. Výroba a dodávky dekoratívnych zlievárenských výrobkov: -lavičky, stoly, stoličky, mobiliár, odpadkové koše, stojany na bicykle, studne a náustky -rekonštrukcia pamätníkov z kovov -liatinové schodiská a ...

Finančné poradenstvo. Poradenstvo v oblasti realít. Realitná činnosť. Správa, údržba nehnuteľností.

Realitná činnosť. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebná firma. Stavebné práce.

Poskytuje - daňové poradenstvo Poskytuje - finančné poradenstvo Zaistenie - odhady nehnuteľností Realitná kancelária - predaje rodinných domov, nájomných domov, bytov, pozemkov, chát a chalúp, garáží, ... - prevody členských práv a povinností k družstevným bytom - prenájmy nehnuteľností, bytov, garáží, ... Realitná kancelária - predaje ...

Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizácia záhrad.

Predaj - nástroje na vŕtanie, frézovanie, sústruženie, zahlbovanie.

Naša spoločnosť dodáva: -obrusy všetkých typov - teflónové, damaškové, bavlnené -hotelový textil (obliečky, uteráky, závesy, záclony), rautové sukne, povlaky na stoličky Ponuka je určená ako pre luxusné hotely a reštaurácie, tak aj pre bežné stravovacie prevádzky (školy, nemocnice, domovy pre seniorov).

Realizácia, dodávky: - záhrady - závlahové systémy - závlahy záhrad, parkov.

Realizácia bytových a nebytových interiérov. Ponúkame Vám dodanie materiálu a jeho následnú odbornú montáž: - tieniaca technika - dvere, zárubne - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy sú nástupcom klasických stropov zo sadrokartónu, predstavujú závesný stropný systém skladajúci sa z dvoch základných komponentov – obvodového profilu a ľahkej membrány z PVC, ktorá sa napína a upevňuje na danú plochu. Vedľa stropov môže byť tento systém použitý aj na steny, na vytváranie stropných i nástenných malieb, ...

Projekty, výrobné moduly, dodávky na kľúč, inžiniering, servis aj pozáručné: -procesné technológie (investičný celok) a podporné servisné služby pre mliekarenstvo, pivovarníctvo, nápojový priemysel, potravinárske tekuté procesy, farmáciu a kozmetický priemysel. Stroje a zariadenia: -tepelné procesy: -doskové a rúrkové výmenníky ...

Rekonštrukcia - rehabilitačné bazény. Architektonický ateliér. Rekonštrukcia - historické objekty, RD, domy pre seniorov.