Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť R E S A, spol. s r.o. pôsobí ako český výrobca čalúneného sedacieho nábytku s dvadsaťročnou tradíciou. Spolupracujeme s mladými dizajnérmi aj renomovanými dodávateľmi, vyrábame originálne pohovky, sedačky, kreslá alebo rozkladacie sedacie súpravy. Vybrať si môžete z bohatej škály poťahových látok, dodávame nábytok v atraktívnom dizajne ...

Predávame žalúzie a tieniace techniku. A ponúkame Vám jednoduchý a rýchly nákup z domova i skvelé ceny. Prečo? Pretože na našom eshope si sami vyberiete rozmery, farbu, dizajn i doplnky. S pomocou návodov a videí na našom webe si ich potom hravo namontujete sami. Je to jednoduché, uvidíte.

Komplexné riešenie interiérov. Je dodávateľom ako typizovaného značkového nábytku, tak aj atypických exkluzívnych interiérov. Klientom ponúka služby firemných architektov, možnosť individuálnej voľby materiálov, záručný aj pozáručný servis.

Rekonštrukcia bytového jadra na kľúč. služby: - rekonštrukcia, vypratanie, demontáže a búracie práce - murárske a obkladačské práce - rozvody a rekonštrukcia vodoinštalácie z plastu - rekonštrukcia kúrenia, kúrenárske práce - zámočnícke práce vrátane montáží - kompletné vybavenie sanitárnou keramikou - montáž kúpeľňového nábytku a ...

služby: -hloubkové čistenie kobercov v Brne, Břeclavi a Hustopečiach -čistenie čalúnenie, matracov a automobilových interiérov.

Návrhy, výroba a realizácia: - interiéry, kuchynské linky, nábytok kuchynský - vstavané skrine - nábytok pre atypické kancelárie, nemocnice, úrady. Spracovanie kompletného návrhu interoéru podľa špecifických dispozíciu s väzbou na funkčnosť, ergonómiu a praktickosť. Spracovávané materiály: - laminovaná drevotrieska - farebné lakované ...

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -kompletné sortiment -Nástroje kovoobrábacie -Nástroje pre frézovanie kalených materiálov (kalené materiály) -Nástroje pre výroba, výrobu foriem, formy -upínací náradia pre sústruženie a frézovanie.

Projekčná činnosť, vizualizácie 3D, výpočty a dimenzovanie kachlí. Poradenstvo, dodávky na kľúč. Obchod, predaj, montáž, servis. Staviame: -pokojová kachľové pece, spaľovací proces je riadený automatikou (sálavé, teplovzdušné, hybridný) -kachlové sporáky -teplovzdušné krby -i krby s teplovodným výmenníkom -grilovací a rožnící ...

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Predaj, dodávka, distribúcia interiérové dvere a zárubne výrobcov Korçë, BOULIT, PORTA DOORS, VERTE skvalitní materiálov -vnútorné dvere a púzdra JAP sklenené alebo drevené. -tvaroviek TWIN, MP, COBRA, METALIA -kompletné servis: zameranie, predaj, doprava, montáž.

Predaj, montáž: -Dvere -zárubně.

architektonická kancelária - atypické riešenia na,, kľúč " - vybavenie ordinácií a autosalónov - alternatívy pre byty

Stavebná firma: - novostavby, rodinné a bytové domy - rekonštrukcie domov, bytov, bytových jadier - stavebné práce pre dodávky vnútorných i vonkajších bazénov na kľúč - terasy a plochy z exotických drevín. Inžinierska činnosť.

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Montáže a dodávky technologických zariadení pre energetický, chemický a petrochemický priemysel.

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Odsávanie a separácia emulznej a olejovej hmly, Odlučovače emulzné hmly OAM. Odsávače emulznej a olejovej hmly OAM. Separátory emulznej hmly. Odsávanie a filtrácia emulznej a olejovej hmloviny od CNC kovoobrábacích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária

Firma je držiteľom certifikátu systému kvality ISO 9001: 2000. Zastúpenie firiem TRANE, LÜFTOMATIC, AIRWELL. Výroba, projekcia, dodávka, montáž, uvedenie do prevádzky, oprava, servis, poradenstvo: -nerezové komponenty -vzduchotechnika, klimatizácia, potrubia, digestory, regulačné klapky, mriežky a iné -klimatizační jednotky (systémy ...

produkty: - hliníkové rastrové fasády - okná, dvere - strešné svetlíky - zimné záhrady - prevetrávanie fasád - interiérové priečky - celosklenené zábradlie

-Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba elektronických súčiastok, elektrických zariadení a výroba a opravy elektrických strojov, prístrojov a elektronických zariadení pracujúcich na malom napätí -Výroba neelektrických zariadení pre domácnosť -Výroba strojov a ...

Predaj, eshop, showroom: -kontinentální postele -čalouněné postele -matrace -polštáře & prikrývky -podložky -povlečení -hotelový program.