Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

služby: - zámočníctvo - údržba zelene

Zákazková a malosériová kovovýroba a zámočníctvo. Zváranie ocele, nerezovej ocele a hliníka. Výroba brán, schodísk, mreží, plotových polí, zábradlia, kovového nábytku atď. Ručná kováčska výroba. Výroba výkladov, okien a dverí z kovových profilov švajčiarskej firmy Jansen. Výroba hliníkových párty stanov. Predaj brán, brány, schodísk, mreží, ...

Pôsobíme na trhu už od roku 2006. Naša firma sa zaoberá dodávkami a montážami interiérových dverí, bezpečnostných dverí výhradne od českých výrobcov. Predajom a pokládkou podlahových krytín. Ponúkame komplexné riešenie pri realizáciách interiérov. Máme dlhoročné skúsenosti a vďaka širokému spektru ponúkaných produktov sme schopní uspokojiť aj ...

Realitná spoločnosť, kancelária - predaj, prenájom nehnuteľností, bytov. Stavebná činnosť: - nová výstavba - rekonštrukcia - zatepľovacie systémy - hrubá stavba - projekcia, inžiniering.

prevádzka Uhřice výrobky: - rezivo - hranoly, dosky, fošne - krovy, impregnácia, hobľovanie - plotové dielce, podlahy, pergoly apod.

Dodávame armatúry a servopohony po celej SR. Ponúkame kompletné obchodno zásobovacie služby v oblasti priemyselných armatúr, servopohonov a pneupohonov. Kladieme dôraz na technickú stránku potrieb našich zákazníkov. Medzi naše prednosti patrí snaha vyriešiť každý technický problém našich odberateľov.

Nábytok na mieru. Obývacie izby, spálne, kuchyne -matrace, rošty -sedací nábytok -návrhy, vizualizácia, poradenstvo -realizácia interiérov na kľúč vrátane stavebných prác.

Predaj nábytok, vybavenie interiérov, kuchyne. Kuchynské linky. Skrine na mieru. Zákazkový nábytok. Kuchyňa na mieru, na zákazku. Kuchynské štúdio.

- inštalatér, kúrenár a plynár pre Brno a okolie s dopravou zdarma. - inštalácia a opravy rozvodov voda, kúrenie, plyn, wc, umývadlá, vane, bojleru, plynového sporáka a montáž kotlov

Klimatizácia do bytu aj kancelárie dodáva spoločnosť KLIMA MAX s.r.o. z Brna. Montáž klimatizácií značiek AUX, CARRIER, SAMSAUNG a LG vrátane ich servisu.

Firma Šlofík s.r.o. so sídlom v Brne prevádzkuje e-shop slofik.eu, kde zakúpite postele (detské, z masívu), matrace (taštičkové, pružinové, penové) a ďalšie lôžkoviny za výhodné ceny.

Výroba, predaj zákazkového nábytku na mieru. sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skrine -nábytok -Dvere a zárubne -podlahy.

Predaj, prenájom: -nehnuteľností bez provízie.

Predaj a montáž: -Plastové a drevené okná, dvere -zimní záhrady -Príslušenstvo, žalúzie, parapety.

Stavebná, architektonická činnosť: - pozemné, inžinierske stavby - špeciálne spôsoby ekonomicky úsporného zakladanie stavieb - pilóty železobetónové a Zeminove piliera. Základy stavieb pre hypermarkety, priemyselné a výrobné haly, železničné a diaľničné mosty, občianske stavby. Pilotovací technológie Franki (PILOTOV FRANKI): - vhodné ...

Dodávka na kľúč, demontáž, montáž, murárske zapravenie: -okna drevená, eurookná, EURO 68, EURO 78, hliníková, plastová DECEUNINCK -stínící technika (žalúzie, rolety) -markýzy -garážová vráta sekčné, roleová, výklopná -interiérové dvere -zimní záhrady. Kompletný sortiment doplnkov.

CENTRUM VSTAVANÝCH SKRÍNÍ Výroba, predaj: -vstavané skrine KOMANDOR (kanadské) -truhlárstvo -navrhovanie interiérov.

Výroba doplnkov pre zbrane: - airsoft, kompenzátory - čistenie, difúzory - hlavica, kľučky, náradie - prebíjanie, redukcia, strelivo a ďalšie.

Filtračné systémy pre domácnosť, verejné priestory, čakárne, firmy. Výroba DEMI vody.

Výroba, predaj, montáž, servis, veľkoobchod, maloobchod: - vjazdové brány otočné i posuvné. - priemyselné a garážové brány KRUŽÍK, DoorHan, TRIDO, JIMI Tore - ploty kovové, drevené, murované - automatické závory - parkovacie systémy.

Návrhy a realizácia interiérov bytov a RD. Nábytok na mieru aj typový – kuchyňa, kúpeľňa, detské izby, obývacie izby, spálňa, pracovňa, záhradný nábytok, kuchynská linka. Dizajnové zatienenie okien - poradenstvo, návrhy, výroba a montáž, dodávka pre iné firmy: - japonské steny - rolety - rímske rolety - žalúzie - kompletné zariadenie bytov, ...

Na originálny dizajn bytových a komerčných interiérov sa zameriava spoločnosť Interior visual s.r.o. z Brna.Cieľom je previesť požiadavky a predstavy každého zákazníka do reality, s ohľadom na funkčnosť a vzhľad.

Predaj, oprava, servis: - motory týchto elektrických zariadení: - jednofázové, trojfázové asynchrónne elektromotory všetkých druhov a výkonov do 75 kW - do všetkých typov práčok, sušičiek prádla, umývačiek riadu, kuchynských robotov, mlynčekov na kávu -stolní brúsky, vŕtačky - vibrátorov, žeriavov (Balcancar) - výťahov - ...

Stavebná činnosť, práce: - izolácie striech, terás a balkónov - injektáže - opravy a zatepľovanie objektov - podlahy Realizácia, údržba: - okrasné a úžitkové záhrady - verejná zeleň - zelené strechy údržba nehnuteľností

Spoločnosť je certifikovaná STN, EN, ISO 9001: 2009. Výroba, kováreň, kovanie, tvárnenie kovov: - zápustkové výkovky do 6 kg - voľné výkovky do 400 kg - tepelné spracovanie ocele - konštrukcia a výroba kovacieho náradia - skružovanie profilov (zakružovanie, zvinovanie), zváranie - výroba výlisky z plechu podľa požiadaviek až do ...