Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Projekčná kancelária. Realizácia bytových i nebytových interiérov. Vizualizácia v 3D. Poradenstvo.

Predaj spojovacieho materiálu, kotevné techniky, náradie. -maloobchod - veľkoobchod -doprava spojovacieho materiálu v rámci celej SR (zberná slúžka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletácia dodávok -balenie -poradenská činnosť

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.

Predajňa. Maloobchod, e-shop: -ratanový nábytok -bytové doplnky. prevádzkovateľ: FORLIVING s.r.o. Vestec 2 537 01 Chrudim tel: 728435970; 469622944

Spoločnosť ponúka luxusné postele pre lepší spánok.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

Vladislav Krčma sa zameriava na opravy a servis záhradnej techniky, kosačiek, píl, traktorov, krovinorezov rôznych značiek.

AROBO - Woodener a Wood Gift s.r.o. si sa zameriava na výrobu a predaj drevených bytových doplnkov, svadobné dekorácie a drevených motívov na mieru.

Spoločnosť CRP SERVICE, s.r.o. sa špecializuje na hliníkové okná, dvere a záhrady, presklené steny a fasády, sklohliníkové doplnky, montážne práce a projekcie a konštrukcie.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Stavebníctvo. Výstavba, rekonštrukcia domov. Stavby na kľúč, pasívne domy. Pôdne vstavby. Zatepľovacie systémy. Ponuka, predaj realít, nehnuteľností.

Spoločnosť Mohlis Brno - je rýdzo českou spoločnosťou, ktorá sa na slovenskom trhu pohybuje už od roku 1993 a poskytuje už 25 rokov profesionálne služby v oblasti ochrany Vášho majetku. V kompletnom sortimente služieb nájdete bezpečnostnú agentúru, online ostrahu, zabezpečenie objektov alebo upratovacie služby a facility. Spoločnosť má svoje ...

Spoločnosť design ATAK s.r.o. sa zameriava na návrhy privátnych aj komerčných interiérov, grafický dizajn a 3D vizualizáciu.

VSB Lighting s.r.o. sa zameriava na predaj komponentov pre strojárstvo, kotevnú techniku, stavebnú chémiu a na svojom e-shope má aj široký výber náradia a komponentov.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Inteligentné bývanie s.r.o. sa zameriava na inštalácie a správu internetu a sietí v domácnostiach a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a prevádzkuje e-shop s výrobkami pre múdru domácnosť.

Iva Drápelová sa zameriava na výrobu medu, sviečok a svietnikov a na masáže a reflexnú terapiu.

Elektro-Monteur s.r.o. sa zameriava na výrobu rozvodov, elektromontážne práce, programovanie, automatizáciu, reguláciu kúrenia a chladenia a mnoho ďalšieho,

Poskytujeme komplexné realitné služby pre Brno a okolie. Obchodom s nehnuteľnosťami sa zaoberám viac ako 21 rokov. Okrem bohatých skúseností ponúkame osobný prístup, diskrétnosť a profesionalitu. Radi Vám poradíme s predajom alebo prenájmom nehnuteľností. S dôverou sa na mňa môžete obrátiť na mobil: 604 215 302, alebo email: ...

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

Kúrenie najlacnejšie s.r.o. je montážna spoločnosť, ktorá predáva materiál a produkty týkajúce sa kúrenia, radiátorov, rozvodov, kúpeľní, kuchýň, solárnych systémov a mnoho ďalšieho.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Výroba, predaj: - výkonové odpory - brzdné odpory pre frekvenčné meniče - rozbehové odpory pre žeriavy - zaťažovací a ochranné odpory výkonov od 200W do 6mW. Dodávka generátorov, motorov od 10kW do 1MW, dodávky a inštalácie frekvenčných meničov a striedačov.