Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Jiří Roubalík sa zameriava na servis mobilných telefónov, chytrých hodiniek, robotických vysávačov a elektrických kolobežiek, ďalej na inštaláciu SW, čistenie reproduktorov a ochranné sklá.

BRÁNY PRE s.r.o. sa zameriava na predaj a montáž garážových a priemyselných brán, pohonov, vchodových dverí a predokenných žalúzií.

Vekuban, s.r.o.sa špecializuje na maľby, bezpečnostné a protiplesňové nátery, LED osvetlenie a na mobilné pieskovanie.

Chladenie kvalitne s.r.o. sa zameriava na montáž, servis a opravy chladiacej techniky, klimatizácií a tepelných čerpadiel.

STRMA s.r.o. sa zameriava na riešenie, projektovanie a realizáciu LED osvetlenia, kamerových, pokladničných a audiovizuálnych systémov.

EKZ Hanispák s.r.o. sa špecializuje na riešenie a montáže klimatizácií, alarmov, osvetľovacích systémov a elektroinštalácie.

Lukáš Říha zaisťuje záručný aj pozáručný servis okien, dverí a posuvných systémov, dodávku žalúzií a sietí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. sa špecializuje na predaj, inštalácia, servis, opravy a revízie klimatizácií pre domácnosti aj firmy a tepelných čerpadiel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. sa špecializuje na predaj, montáž a servis čerpadiel, ohrievačov vody, filtrov a tlakových nádob.

ProAir, s.r.o. sa zameriava na projektovanie, návrh riešenia a montáž klimatizácií a vykonáva servis vzduchotechniky, priemyselného chladenia a tepelných čerpadiel.

Spoločnosť windMax s.r.o. sa zameriava na realizáciu, montáž a servis klimatizácie, chladenia a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. sa zameriava na upratovanie, umývanie okien, výškové práce, výrub stromov a na prenájom plošín.

REVOSAN servis s.r.o. sa zameriava na servis a montáž klimatizácií a chladiacich zariadení.

RBR-servis, s.r.o. sa zameriava na prenájom a predaj priestorov pre spoločnosti, zabezpečenie energií, vybavenia, hardvéru, softvéru a účtovných a právnych služieb.

Posadtese.cz sa zameriava na predaj kancelárskych kresiel, kuchynských stoličiek, kresiel, sedacích vriec a sedačiek.

Zámočnícke práce, stavebné zámočníctvo: -branky, brány, oceľové konštrukcie, výkladca, zábradlia -garážové vráta -oplotenie, zábradlie.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2009. Stavby pozemné (tiež katalóg typových rodinných domov), priemyselné, dopravné, vodohospodárske: -výstavba objektov na kľúč, novostavby, rekonštrukcia, poradenstvo v obore -demolácia vrátane likvidácie sute a odpadu -stavebné práce, obklady, dlažby -sadrokartónové práce, ...

Prenájom, požičovňa, montáže, inštalácia: - stavebné lešenie. Realitné služby Finančné služby Obchodné služby.

Spoločnosť JO Technlogy sa zaoberá vývojom a následnou vlastnoručnou výrobou LED svietidiel. Vyrábame svetlá založené na čistej, nízkoenergetickej technológii LED. Naše osvetlenie majú uplatnenie v interiéroch a exteriéroch domácností aj v rôznych druhoch priemyslu.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.