Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Špecializujem sa na návrhy a realizácie interiéru. Vytvorím Vám moderný a funkčný interiér presne podľa Vašich predstáv, ktorý bude plný farebnej a emocionálnej harmónie na príjemné bývanie. Nechajte si poradiť od profesionálneho dizajnéra.

TEDIS s.r.o. sa zameriava na destiláciu, miešanie a predaj alkoholu a ďalších liehovín a na správu nehnuteľností.

Maropyll s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizácie záhrad, výrub stromov, zemné práce a prevádzkuje e-shop so záhradkárskymi, vinárskymi a hospodárskymi potrebami.

Spoločnosť G Trade spol. s.r.o. sa od svojho založenia roku 2006 venuje importu, predaji a montáži obkladových dosiek, závesných a vetraných fasád a tepelnej izolácii. Medzi fasádne obklady, ktoré firma poskytuje patria: - Fasádne obklady Silbonit - veľkoplošné cementovláknité dosky pre obklady fasád alebo pre konštrukciu a obklad vnútorných ...

Naša činnosť je zameraná na pokládku a renovácie drevených parketových podláh. Zaoberáme sa podlahářstvím už 20 rokov. Pracujeme len s kvalitnými materiálmi, ktoré zaručí dlhú spokojnosť našich zákazníkov. Pôsobíme v Juhomoravskom kraji, v Brne a do okruhu 50 km. Súčasťou služieb je aj zameranie a návrh, ako by všetko malo vyzerať. Súčasťou je aj ...

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

Predaj stavebného materiálu: - bežný predaj (tovar s DPH) - komisný predaj, stavebný bazár. Sprostredkovanie výroby okien a dverí na mieru.

DURO DESIGN s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu dizajnového nábytku a interiérových prvkov.

VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Zdeněk Horák sa špecializuje na predaj a servis klimatizácií a vzduchotechniky.

ZÁHRADY RIHÁČIK s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizácie záhrad, údržbu zelene, výsadbu stromov, terénne úpravy, osvetlenie záhrad a ďalšie súvisiace činnosti.

Dobráklíma, s.r.o. sa zameriava na predaj, montáž a servis klimatizácií, radiátorov, ventilátorov a ďalších produktov.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

Služby v oblasti 3D vizualizácie a návrhov interiérov i exteriérov, tvorby animácií, Home Staging a odborného poradenstva. Tvorba riešení interiéru domov vrátane kuchyne, kúpeľne, izieb, spálňa, pôdnych stavieb i priestor v exteriéri ako sú záhrady, parky a pergoly.

Firma Roman Vach sa zaoberá stavebnou činnosťou. Poskytujeme murárske a stavebné práce. Vykonávame kompletné murárske práce, výkopy, odpady, omietky, murovanie, betonaže, izolácie, obklady, pokládku zámkovej dlažby, terénne úpravy, nátery, sadrokartón, maľovanie, upratovanie a ďalšie. Po dohovore možnosť kompletizácie vody a elektriny aj s ...

Penzión: -pokoje 2lôžkové, 3lôžkové, 4lôžkové -Kúpeľňa a WC na chodbe vedľa izby - možnosť aj vlastné -TV, Wifi pripojenie -možnosť parkovanie, raňajky. Cukráreň, kaviareň, predaj. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, rezy -čajové pečivo, vianočné cukrovinky -zmrzlina -cukroviniek -objednávky tort a obložených mís -obložené chlebíčky, ...

Vykonávame stavebné úpravy, búranie, demolácie, sťahovanie, upratovanie priestorov, revitalizácia bytových jadier, rekonštrukcia bytov, suchá výstavba, podlahové krytiny, maliarske a natieračské práce, vypratanie, zemné, výkopové, záhradnícke práce.

Predaj a výroba radiátory: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -Široký ponuka ventilov -Príslušenstvo. Radiátorové Štúdio Senec, Slovenská Republika: Fándlyho 1 Senec 903 01 senec@laurensint.com Tel. kontakt +421 904 541 093.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zaistí: - zákazkovú výrobu a realizáciu bytových interiérov a kuchýň, atypického design nábytku - vybavenie kancelárií, obchodov, hotelov a reštaurácií. - exotické drevené dyhy a výroba dyhovaného nábytku - reštaurovanie nábytku a výrobu drevených vonkajších roštov a terás

Pán Jiří Kryštof sa špecializuje na poskytovanie komplexných podlahárskych prác. Dodanie a položenie akejkoľvek podlahoviny je pre nás hračkou. Naši podlahári sú ozajstnými profesionálmi a odvádzajú skvelú prácu. Položíme Vám laminátové, plávajúce aj drevené podlahy a tiež koberce. A postaráme sa Vám o renovácii parkiet. Nájdete nás na adrese ...

KIPP CZ s.r.o. sa špecializuje na ovládacie prvky, normované diely, upínaciu techniku a ich špeciálne riešenie.