Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Centrum interiéru, projekčná kancelária Predaj, realizácia: -Dvere vchodové, vnútorné, bezpečnostné, protipožiarne, obložkové zárubne (PRUM, Masonite, Sapeli, Stylus i.) -podlahy laminované, vinylové, pvc, drevené, prírodné pvc, masívne drevené (Tarkett, Parador, Quckstep, Kronotex, Balterio, Kahrs, Europarkett, DESIGNline, Thermofix, ...

Spoločnosť DIFF s.r.o. sa zaoberá predajom profesionálnych, kvalitných jadrových vrtákov a magnetických vŕtačiek na priemyselné vŕtanie kovových materiálov. Ponúkame sortiment profesionálnych vrtákov od preverených výrobcov. Internetový predaj, e-shop: - jadrové (korunkové) HSS, HSS-Co a TCT vrtáky - magnetické vŕtačky - brúsky pre ...

Návrh, dodávka, montáž: - tieniaca technika - žalúzie, rolety - vonkajšie žalúzie - markízy - tapety - slnečníky.

KRP realitné služby s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na bytové, nebytové priestory a pozemky.

Pavel Strejček sa zameriava na ručnú výrobu nožov a puzdier a na brúsenie nožov.

Techhouse s.r.o., odštepný závod sa zameriava na predaj štúdiovej, zvukovej, hi-fi, DJ a svetelnej techniky, slúchadiel, káblov, LP dosiek a nábytku.

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Expolight s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, požičiavanie elektromateriálu a svietidiel a na dodávku rozvádzačov.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

Náš Pasport s.r.o. sa špecializuje na zameriavanie verejného osvetlenia, zelene, kanalizácií, mobiliárov, komunikácií a cintorínov.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

Predaj - hnojivá, substráty, balkónové kvety väzba veľkonočné, dušičkový, vianočné. Predaj- kvetináče, koše, hrantíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné trávy a dreviny, dreviny (popínavé, okrasné), ihličnany, vysádzanie hrantíkov, košov a iných nádob. Predaj - byliny, korenie.

Píla. Výroba, predaj: -rezivo a drevo -dosky, laty, hranoly, trámy, fošne. Zákazková výroba: -záhradný a parkový nábytok.

Ventilátory a diely pre vzduchotechniku.

Zakladanie záhrad Projekty záhrad Výsadba živých plotov Terénne úpravy Zakladanie trávnikov Závlahové systémy Výrub a prerezávanie Arboristika Zeleň v interiéroch Zimná údržba ciest.

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Predaj, e-shop - dizajnové kúrenie a radiátory - vykurovacie telesá.

Naša spoločnosť vznikla roku 1993 a je dodávateľom ochranných náterových systémov, ktoré sa dajú využiť v širokom spektre priemyselných odvetví. Dodávame vysoko kvalitné produkty, ktoré spĺňajú vysokú odolnosť proti korózii a odolávajú všetkým agresívnym podmienkam zbůsobovaných chemickým aj priemyselným prostredím. Náterové hmoty môžete využiť v ...

Záhradníctvo. Predaj: -ihličiny, kríky, skalničky, trvalky, izbové kvety, rezané kvety -postreky, zemina, sadenice, hnojivá, kvetináče, hrantíky, dušičková väzba, vianočná väzba, smútočná kytica -záhradkárske doplnky -ekologická zelenina.