Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Internetový obchod, e-shop: - kábel, káble - batéria - čítačka - pamäťová karta - svietidlo.

Realitná kancelária - sprostredkovanie predaja a prenájmu nehnuteľností a pozemkov. - sprostredkovanie predaja a prenájmov nebytových priestorov. všetok právny servis spojený s realitnou transakciou vrátane advokátskej úschovy.

Realitná činnosť - byty - rodinné domy - rekreačné objekty - pozemky Realitná činnosť - komerčné objekty.

Výhradné obchodné zastúpenie švédskej spoločnosti Cleanergy AB pre Českú a Slovenskú republiku. Dodávka, projekcia, inštalácia, servis: - mikrokogeneračné jednotky na báze Stirlingovho motora pre kombinovanú výrobu elektriny a tepla v objektoch malej a strednej veľkosti.

Služby realitnej kancelárie, výmeny bytov. Znalecké posudky, právne služby.

Lisovňa plastov, zákazková výroba: -vstrekovanie termoplastov -ultrazvukové zváranie -kompletácia výliskov -vysekávanie tvarových plošných dielov -technické výlisky -uzávery na fľaše -hmoždinky. Materiály: PE, PP, PS, ABS, SAN, PA, PA6, P6.6, PC, PBT, TPE, PUR. Dodávky trapézových a sendvičových plechov, vrátane príslušenstva ...

Pokládka - koberce, lina. Montáž žalúzie. Údržba a správa - nehnuteľnosti. Nákup, predaj - upratovacia chémia a technika. Upratovacie práce.

Veľkoobchod a e-shop, porcelánový riad, sklenený riad, kuchynské potreby, riad, príbory.

Dodávka, montáž, záručný, pozáručný servis vrátane nadväzných profesií: -vzduchotechnika pre najrôznejšie objekty: - administratívne a prevádzkové budovy - podniky - nemocnica - školy a školské jedálne - letisko - predajne potravín - bytové jednotky.

Inštalácia - rolety. Montáž a servis - okná plastové, drevené - dvere Montáž a servis - zimné záhrady Inštalácia - markízy.

Kompletný servis a montáž plynových kotlov.

Kompletná ponuka realitných služieb v rámci celej SR. Sprostredkujeme predaj Vašej nehnuteľnosti, zaistíme kvalitný právny a finančný servis. Vykupujeme nehnuteľnosti, bezúročne vyplácame dlhy a exekúcie. Predávajúcim poskytujeme finančné zálohy vopred.

Služby v oblasti realít, realitná kancelária.

Dodávateľ nerezových komponentov pre nádoby a zariadenia v potravinárskom a farmaceutickom priemysle.

Návrhy stavieb, rekonštrukcia bytov a domov.

Projektovanie, projekcia potrubných a príslušných pomocných technológií v projekčnom systéme PDMS.

Výhradný distribútor širokého sortimentu profesionálneho náradia významných svetových značiek TECO a JONNESWAY.

Prenájom kancelárií, nebytových priestorov.

Realitná činnosť. Vydavateľstvo a vydavateľstvo.

Výroba, konštrukcia: - pouličné osvetlenie, pouličné lampy.

Služby: - návrh a vybudovanie na mieru do Vašich priestorov aktívna vínna pivnica - vybavíme pivnicu systémom úložných priestorov na víno, klimatizáciou, nábytkom - ponúkame domáce vinotéky, regály, police, stojany na uskladnenie alebo vystavenie vína - ponúkame kvalitné vína, ktoré bežne nenakúpite.

Nákup prostredníctvom internetového obchodu bonusyzadarmo.sk: - oblečenie - zdravie, krása - elektronika - darčeky, hračky - šport - dom a záhrada.