Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Generálnych opravy, servis. - priemyselné stoje - karusely. Predaj: - guličkové skrutky.

ENIMONT, s.r.o. sa zameriava na montáže vzduchotechniky, chladiacich zariadení, záložných zdrojov, motorgenerátorov a výfukových systémov.

Spoločnosť Ekostavby Brno, a.s. vznikla v roku 1992 a je priamym nástupcom bývalého stavebného závodu Juhomoravských štátnych lesov v Brne. Do začiatku svojej samostatnosti firma prevzala viac ako tridsaťročné skúsenosti pracovníkov a kvalitné technické vybavenie s hlavným zameraním na vykonávanie všetkých druhov lesníckych stavieb. Stavba, ...

Venujeme sa prenájmu nebytových priestorov. Naša spoločnosť ponúka záujemcom prenájom nebytových priestorov v logistickom centre Kuřim pri hlavnom ťahu z Brna na Svitavy. Prenajímame skladové haly, vonkajšie skladové plochy, skladové prístrešky, samostatné kancelárie aj kontajnerové bunky. V priestore areálu je možné využívať celý rad ...

Spoločnosť COLOR SERVIS s.r.o. sa zameriava na predaj farieb, maliarskych potrieb, omietkovín a prírodných voskov a olejov.

Sme zavedené kvetinárstvo, ktoré sa od roku 2005 venuje predaju kvetov, viazaniu kytíc, aranžovaniu kvetín a výrobe prírodných dekorácií v Pohořeliciach. Realizácia záhrad.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

Spoločnosť Affini Creative s.r.o. sa špecializuje na výrobu a predaj systémov, osív, substrátov a doplnkov pre domáce pestovanie zeleniny.

Spoločnosť Stach s.r.o. z Břeclavi sa zameriava na výrobu a predaj nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, predsiení a kancelárií.

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmárske produkty. Zdravé sladkosti. Korenie. Sviečky. Olejčeky.

Spoločnosť Elektromarkt, spol. s r.o. sa špecializuje na montáže slaboprúdových systémov, najmä zabezpečovacej techniky a predaj elektroinštalačného materiálu. Svojim klientom poskytujeme komplexné služby od návrhu vhodného systému, následnú realizáciu a záručný aj pozáručný servis. V širokom sortimente elektroinštalačného materiálu si môžete ...

Klampiarstvo Samek vykonáva: - klampiarske práce - montáž plechových strešných krytín - výroba špecifických a okrasných doplnkov - montáž a opravy žľabov a zvodov - špeciálna atypické práce (kostoly, zámky, historické pamiatky) - výškové práce - nátery a opravy striech a zvodov - výmena a oprava klampiarskych prvkov na ťažko dostupných ...

Poskytujem služby hodinového manžela v Hustopečiach pri Brne a okolí.

Záhradníctvo. Návrh a realizácia záhrady. Pestovanie senegalskej proso. Predaj. -trvalky, sklaničky -rôzne druhy balkónových rastlín a letničiek, ako napr. petúnie, surfínia, muškáty, begónie -ovocné stromy -okrasné javory, cyprušteky, zeravy, bonsajové buky a duby alebo rôzne druhy borovíc

Internetový obchod textilných tort a uterákov z osušiek. Predávame textilné torty pre novorodencov, deti, mužov a ženy. na výber máme torty jednoposchodové, dvojposchodové, trojposchodové aj štvorposchodové.

predaj - materiál pre hrubú stavbu - tvárnice. sklad tvárnic - adresa: Lysovice 4, Vyškov.

Kreisldesign. Naša firma sa zaoberá výrobou nábytku a návrhy interiéru. - zameranie, vizualizácie 3D, návrhy materiálov, cenový rozpočet -interiérové výrobky z moderných materiálov -kuchyně, obývacie steny, predsiene, detské izby, kúpeľne -plovoucí podlahy, obklady schodov -venkovní prvky - pergoly, prístrešky a podobné výrobky z ...

Spoločnosť BESTRENT s.r.o. sa zaoberá prenájmom a predajom stavebnej mechanizácie a náradia. Spĺňame najvyššie kritériá bezpečnosti a kvality a ponúkame vždy najnovšie technológie a strojový park. Nájdete u nás čerpadlá na betón, vibrátory, miešačky, brúsky na betón, hydraulické agregáty, vŕtacie kladivá, kompresory, lešenia, pracovné plošiny, ...

Strojárenská a zámočnícka výroba. Výroba: - oceľové konštrukcie. Opravy strojov. Prípravky na stavbu a údržbu plynovodov a vodovodov Povrchová úprava práškovými lakmi. Automatické brány a ploty.

Maloobchod, predaj stavebniny, stavebný materiál: -dlažba, dlažby, obklady, izolačný materiál, tehly, cement, vápno, omietkové zmesi, maltová zmes. Predaj, dovoz až na stavbu: -stavebný materiál.

Stolárstvo, stolár, stolárske práce, stolárske práce, stolár. Návrh nábytku, nábytok pre interiér Vášho domu a realizácia na zákazku podľa špecifických požiadaviek. Výroba, predaj, dodávka: -kuchynské linky, kuchyne, kuchyne -vstavané skrine, skriňa -obývacie steny, stena -interiéry

Predaj, montáž, výmena: -zimné záhrady -okná a dvere plastové, drevené, hliníkové, kombinované -hliníkové výkladke -hliníkové presklené fasády -zastrešenie bazénov -strešné svetlíky -ľahké oceľové konštrukcie. Používame hliníkový systém Metelplast, Reynears, plastový systém ALUPROF a kovanie Maco.

Drevovýroba, maloobchod, predaj, montáž, výroba, export: -zákazkový nábytok: -bytový -skriňový -stolový, -doplnkový -predsieňový -čalúnené súpravy. Remeslo: -čalúnik -stolár.