Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Kompletným dodávkam opláštenie hál a budov vrátane zabezpečenia potrebných montáží sa venuje firma z Českej republiky - HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. Predaj, výrobu a montáž opláštenia a striech vám zabezpečíme nielen v Brne, ale aj po celej Českej a slovenskej republike. Taktiež dodáme PUR panely, plechovú strešnú krytinu, trapézové plechy a ďalšie ...

Výkup nákup odkúpenie veľkoobchod veľkosklad bazár odprodávanými rôznymi nadbytočnými prebytočnými prebytkovými zvyškovými nadbytnými nadlimitnými nadnormativními nepotrebnými bezpohybovými nadmernými nadbytočným nepoužívanými nevyužitými nezhodnotiteľného depozitnými přesahovými nežiaducimi nechcenými nazhromaždenými neupotřebenými ...

Výroba, predaj, montáž, servis vzduchotechniky a priemyselné filtrácie. Priemyselné filtre: -JET - filtre s plochými elementy. Záchyt tuhých znečisťujúcich častíc (TZL) - JETP, patrónové filtre. Záchyt tuhých znečisťujúcich častíc (TZL) -odsavač aerosólov DC - odsávanie a filtrácia kvapôčok -záchyt plynných znečisťujúcich látok - kropenie ...

Dodávka: - aeračné veže - filtre a filtračné zariadenia - vzduchotechnika - čerpadlá - dávkovacie systémy

Zavesené fasády, dodávka, montáž - prevetrávané fasády - odvetrané sokle.

Stavebná činnosť: - dlaždičské práce - zemné práce - vypratovacie práce

SWJ TRADE, s.r.o. sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo, opravu a revízie elektrických zariadení a na elektroinštalácie.

Stavebná a priemyselná chémia: - distribúcia od renomovaných západoeurópskych dodávateľov - tmely, lepidlá, PU peny.

Navrhujeme a dodávame zariadenie a vybavenie pre: -interiéry hotelov -reštaurácia -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvenia -interiéry obchodov.

Zastúpenie firmy STIHL a VIKING. Predaj, oprava, servis: -motorová píly -křovinořezy a vyžínače -multisystém MM 55 -motorová rosiče -rozbrušovačky -jamkovače -zahradní nožnice -vysokotlaké čističe -motorová fúkače a vysávače -Elektrické a benzínové kosačky -žací stroj na vysokú trávu -zahradní traktory -štěpkovače a ...

Divízia náradia. Distribúcia profi náradie Triuso: -stavebné náradia -zahradní náradia. Profi náradie pre: -zedníky -obkladače -podlaháře -sádrokartonáře -truhláře -pokrývače -malíře -stolaře -lesníky, práca v lese -zámečníky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -sklo, porcelán -krištáľ -jedálenské sady -zastúpenie firmy Bohemia Crystal. Ďalšie predajne: -GLASS MARKET Orlí 9, 602 00 Brno tel.: 542 212 190 -BOHEMIA Námestie Slobody 4, 602 00 Brno tel.: 542 218 895.

Činnosť: - správa vlastných nehnuteľností.

Činnosť: - správa nehnuteľností - prenájom bytov, nebytových priestorov.

Professional Facility Management, a.s. zaisťuje nájom obchodných, kancelárskych a skladovacích priestorov. Vykonáva správu objektov a nehnuteľností.

Pre DIS - vzduchotechnika, spol. s r.o. zaisťuje dodávku vzduchotechniky.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností. Služby - dojednávanie úverov na bývanie - hypotéky, spotrebiteľské úvery - poistenie majetku, osôb, vozidiel.

Trust Corporations s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na výmeny a privatizácie obecných i štátnych bytov v Brne a na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností.

Realitná činnosť - predaj a prenájom bytových, komerčných aj priemyselných priestorov.

Realitná kancelária. Kompletný realitný servis: -spracovanie kúpnej zmluvy -spracovanie návrhu na zápis do chotára nehnuteľností a následný vklad -spracovanie zmluvy o prevode členských práv a povinností k družstevnému bytu -spracovanie všetkých typov nájomných zmlúv -spracovanie zmluvy o vecnom bremene -spracovanie záložnej ...

Predaj: - spálňa - postele - rošty, matrace - vankúše a prikrývky, obliečky, prestieradlá

PF GROUP, a.s. vyrába a predáva: - okenné vnútorné a vonkajšie parapety - schodiskové systémy - strešné prvky.

Projekcia, výroba: -povlakové výstuže pre stavebníctvo -Tepelné izolačné nosníky -poradenstvo, konzultácie -dodávka a výstavba krby, krbové a kachľové pece -krbové vložky -obložení pieskovec, kachlice, mramor a iné prírodné materiály -balkonové nosníky -doprava, montáž.