Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Kvetinárstvo a záhradníctvo Dallago Rosi sa zameriava na predaj rezaných kvetov, trvaliek, substrátov, kameňov, hrantíkov, náradia a ďalšieho záhradníckeho náčinia.

Zámočnícke práce, stavebné zámočníctvo: -branky, brány, oceľové konštrukcie, výkladca, zábradlia -garážové vráta -oplotenie, zábradlie.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.

Predaj: -sortiment pre stavbu krbov a kachlí: -krbové vložky -kúrenárska technika -stavebné materiály -vzduchotechnika -kachľová keramika.

práca: - dláždičské - obkladačské - murárske - výstavba múrikov, oplotenia. Súdny znalec: - odhady, oceňovanie hnuteľného majetku.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, rozvoz (autodoprava) aj kompletné dodávky na objednávku: -stavebniny, tehly, pórobetón, cement, vápno, omietky (CEMIX, QUICK-MIX, SALITH), suché malty, stavebné lepidlá, tvárnice YTONG, PORING, betónové štiepané tvárnice PRESBETON, stratené debnenie -stropnice, preklady, tvárnice MIAKO a ...

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2009. Stavby pozemné (tiež katalóg typových rodinných domov), priemyselné, dopravné, vodohospodárske: -výstavba objektov na kľúč, novostavby, rekonštrukcia, poradenstvo v obore -demolácia vrátane likvidácie sute a odpadu -stavebné práce, obklady, dlažby -sadrokartónové práce, ...

Montáž, oprava, servis, inštalácia, revízie, projekcia: -Elektrické stroje, prístroje -kompletné silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -hromosvody. Stavebná činnosť: -občiansky, bytové, priemyselné stavby -výstavba rodinných domov -rekonstrukce -sádrokartony. Podlahárske práce, pokládka: -PVC, plávajúce podlahy, koberce, vlysové ...

Práca: -klampiarske, pokrývačské, tesárske a izolatérske Predaj: -strešné prvky LINDAB

Prenájom, požičovňa, montáže, inštalácia: - stavebné lešenie. Realitné služby Finančné služby Obchodné služby.

Spoločnosť JO Technlogy sa zaoberá vývojom a následnou vlastnoručnou výrobou LED svietidiel. Vyrábame svetlá založené na čistej, nízkoenergetickej technológii LED. Naše osvetlenie majú uplatnenie v interiéroch a exteriéroch domácností aj v rôznych druhoch priemyslu.

Naša spoločnosť Picador - Záhradné mesto, s.r.o. sa orientuje na výstavbu rodinných domov a bytov. Zaoberáme sa aj rezidenčným developmentom. Fungujeme ako realitná kancelária. Poskytujeme aj finančný a hypotekárny servis.

Projekčná kancelária. Realizácia bytových i nebytových interiérov. Vizualizácia v 3D. Poradenstvo.

Predaj spojovacieho materiálu, kotevné techniky, náradie. -maloobchod - veľkoobchod -doprava spojovacieho materiálu v rámci celej SR (zberná slúžka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletácia dodávok -balenie -poradenská činnosť

Podlahárstvo. Predaj a montáže všetkých druhov podlahy: - vinylové - drevené - laminátové - pvc. Starostlivosť, doplnky, realizácia. Fakturačná adresa: - Dolní Němčí, Nad Hájkom 859.

Pavol Kalvoda sa zaoberá celou stavebnou činnosťou. Svojim zákazníkom ponúkame rekonštrukcie bytov i rodinných domov, vrátane výstavby rodinných domov na kľúč, realizáciu a zateplenie fasád, bytových jadier, omietok a sadrokartónových podhľadov a priečok, pokládku zámkovej dlažby a ďalšie murárske práce. Súčasne tiež požičiavame fasádne ...

predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál, prístroje - káble, vodiče, svietidlá, svetelné zdroje - materiál (úchytný, úložný, hromozvodový a zemniace) - rozvádzače a batérie - náradie a ochranné pomôcky.