Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj, montáž žalúzií: -horizontální, vertikálne, interiérové, exteriérové -markýzy -rolety -textilní sa šnúrovým ovládaním -navíjecí látkové s retiazkovým ovládaním a i.

Stolárstvo. Výroba: -kuchyňa na mieru -vstavané skrine -nábytok -dvere -schody -podlahy. Montáž, predaj: -plávajúce podlahy -obložkové zárubne -dvere.

Zakladanie záhrad Projekty záhrad Výsadba živých plotov Terénne úpravy Zakladanie trávnikov Závlahové systémy Výrub a prerezávanie Arboristika Zeleň v interiéroch Zimná údržba ciest.

Výroba: -poľnohospodárska. Remeselnícke práce: -zámočnícke. Doprava: -cestná motorová. Oprava, servis, autooprava, autoservis: -motorové vozidlá, autá.

Zaoberám sa vyňatím z poľnohospodárskeho pôdneho fondu (vyňatie zo ZPF). Pripravujem trvalé vyňatie aj dočasné vyňatie. Vyňatie chystám najmä pre stavebníkov.

Spoločnosť EL-INSTA ENERGO s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1991 a zameriava sa na služby v oblasti energetiky. Poskytuje odborné poradenstvo rovnako ako predáva komponenty slúžiace pre energetiku. V širokom sortimente produktov nájdete napríklad: - olejové a suché transormátor - rozvádzače vysokého napätia - transformátory prúdu a ...

Výroba: -zámočníctvo -vráta z oceľových rúrok a profilov -ozdobné brány, bránky, kovové dvere -mreže na okná, dvere aj balkóny.

Domáca dielňa - profi a hobby - náradie, čerpadlá a vodárne, dielenské vybavenie, záhradná technika, kompresory, nabíjačky, zváračky, rebríky.

Bytové štúdio. Predaj: - bytový textil: - záclony, závesy - podlahoviny: - koberce v metráži aj kusové - PVC - laminátové a drevené podlahy - garniže. Šitie, úpravy: - dekoračný textil - koberce. Podlahárske práce. Možnosť pokládky podláh.

Predaj výpočtovej a kancelárskej techniky - počítače - notebooky - tablety - tlačiarne - monitory - softvér Predaj profesionálneho náradia MAKITA - vŕtačky - akumulátorové skrutkovače - vŕtacie a sekacie kladivá - rázové uťahovače - uhlové brúsky - hoblíky

Architektonický návrh, dodávka na kľúč predaj, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasívne stavby a interiéry -hrubá stavby zo stavebného systému VELOX -Základ, nosné obvodové murivo, nosné priečky, stropy, vence, oporné múry, protihlukové steny, hotová debnenie, nadstavby pre rekonštrukcie -zateplení - fasády, podkrovie ...

Odborné podlahárstvo - pokládka, montáž, servis a vyrovnanie a úprava povrchu pred položením podlahy. Poskytujeme aj poradenstvo a zameranie. Postaráme sa aj o demontáž starých podlahových krytín. Staráme sa aj o údržbu. Predaj podlahových krytín.

Predaj, dodávka rezané, suché aj izbové kvety. Vážime svadobné kytice a smútočné väzby.

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Záhradníctvo u žihľavy. predaj: - izbové rastliny - rastliny okrasné listom - rastliny okrasné kvetom - svadobné kytice - kvety, kvety na auto - kvety pre mamičku, pre babičku.

Veľkoobchod, maloobchod. Murovací materiál pre hrubú stavbu: -pálené tehly -betónové tvárnice -stropy -preklady -komínové systémy Maltové a omietkové materiály: -cement -vápno -suché maltové a omietkové zmesi -zatepľovacie a sanačné omietky -potery a mazaniny omietkové armovacie tkaniny Strechy a fasády: -pálené strešné ...