Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Drevárska výroba. -výroba nábytku na zákazku -Kuchyňa -Jedálenské stoly -Detské izby -Predsieňové skrine -Skrine na mieru -Kancelársky nábytok STAVEBNÉ TRUHLÁRSKE PRÁCE -Plávajúce podlahy -Výroba dverí -Záhradný nábytok -Pergoly, prístrešky -Oplotenie VÝROBKY Z POLYPROPYLÉNU -Výrobky z polopropylénu pre živočíšnu ...

Predaj, e-shop: -inštalatérske potreby -kúpeľňové a kuchynské vybavenie ad.

Predaj potrieb vybavenie domácnosti. Ponúkame látky, tapety, koberce, rolety, doplnky interiéru, závesy, záclony, tapety, prikrývky, prikrývky, posteľná bielizeň, uteráky. Garnýžovej systémy a doplnky, dekorácie.

Služby hodinového manžela: - údržbárske práce - maliar, natierač - upratovacie služby - práca doma aj na záhrade.

Výroba na zákazku plastové okná, dvere a zimné záhrady z vysoko kvalitných profilov nemeckej firmy REHAU. Predaj bazény a ich zastrešenie. Parapetné dosky kamenné, plastové a hliníkové, žalúzie a rolety pre vnútro aj vonok, garážové vráta, atď. Výroba, montáž: -plastové okná, dvere, zimné záhrady (profil REHAU, celoobvodové kovanie ...

Realitná kancelária. Predaj, prenájom, služby: -Byť, dom, rodinné domy -pozemek, chata, chalupa -vily -zemědělské objekty, rekreačné objekty.