Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Výroba, predaj: -Elektrické vybavenie -kompletace rôznych prvkov a ich montáž. Veľkoobchod

Zaoberáme sa kompletnou realizáciou bytových a kancelárskych interiérov. Naše služby sú zamerané na výrobu bytového, kuchynského či kancelárskeho nábytku na mieru vrátane poradenstva, dodávky a montáže. Zameriavame sa na zákazkovú stolársku výrobu. Pracujeme so všetkými materiálmi, ako sú masívne drevo, prírodná dyha, lamino, sklo, umelé kamene ...

Prode, montáž a servis - solárne panely THERMO SOLAR - meradlá tepla - plynové kotly SERROLI - vodomery LOREND, ENBRA - bytové vodomery.

Dodanie, inštalácia, servis: - tepelné čerpadlá - solárne systémy - klimatizácia - zariadenie na úpravu vzduchu - riešenie do bytov, kancelárií, výrobných priestorov - značka Hitachi - výhradný dovozca klimatizácie Ariston.

Solárne systémy, zámočníctvo, vráta Hörman. Realizácia a všetok servis solárnych elektrární na kľúč, vrátane dodávky jednotlivých komponentov.

Rizikové výrub stromov. Výrub, porez, rezanie, orez, likvidácia stromov hroziacej spôsobenia škody na majetku alebo ujme na zdraví. Rúbe zo zeme, pomocou stromolezecké techniky alebo vysokozdvižná hydraulická plošiny. Posúdenie zdravotného stavu stromu a prehliadka bezpečnosti stromu. Rúbe pre úrady, firmy aj súkromné osoby. Ťažba dreva, ...

Spoločnosť je certifikovaná ISO 9001:2010. Predaj, montáž, oprava, údržba: -silnoprúdové energetické káble -káblové súbory REYCHEN, CELPAK, 3M -vedenie silnoprúdu -rozvody káblové aj vonkajšie. Výroba: -rozvádzačov. Zemné práce. Realizácia a správa elektro fotovoltaických fariem a elektrární. Verejné osvetlenie (VO) obcí.

Maloobchod, predaj: -nábytok (bytový, kancelársky, detský, kuchynský atď.) -bytové doplnky -bytový textil (obliečky, uteráky) -bytový metrový textil, metráž -podlahové krytiny (koberce, korok) -domáce, kuchynské potreby -sklo, porcelán.