Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Realitná kancelária predaja a dlhodobé prenájmy - byty, domy, vily. Predaj: - pozemky - stavebné parcely Realitná kanceláriapredaj - nebytové priestory - kancelárie.

Veľkoobchod, predaj, predajňa, prevádzkareň: -vodo-topo-plyn -náhradné diely na plynové a elektrické spotrebiče -náhradné diely na regulačnú techniku (regulačná technika) -značka Ariston, Baxi, Destila, Honeywell, Mora, Unical ai. -tepelná technika. Fakturačná adresa: -Víťazná 546/1, 69601 Rohatec.

Stolárstvo. Stolárstvo. Výroba, predaj: -kuchynské linky s dvierkami potiahnutými fóliou, liatina s ABS hranami -detské izby, spálne -obývacie a odkladacie steny -kúpeľne a rôzne doplnky -vstavané skrine -bytové doplnky -zákazková výroba.

Prenájom a správa - vlastné alebo prenajaté nehnuteľnosti.

Predaj, dovoz - ručne vyrábané koberce z kožušiny.

Kvetinárstvo: - široké spektrum väzieb kytíc a vencov, ako sú svadobné, slávnostné, sezónne a smútočné. Ďalej rezané kvety, sezónne, viacročné a izbové črepníkové kvety, kvetináče, sviečky, hnojivá, semená, stuhy a ďalší tovar z odboru kvetinárstvo a záhradníctvo.

Stolárstvo. -poradenstvo, návrh, výroba, predaj, doprava a montáž drevený nábytok, nábytku, na mieru, na zákazku. Kompletné vybavenie interiérov, interiéry: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané aj samostatné skrine, skriňa -vnútorné aj vonkajšie dvere, dverí -vráta -kancelársky nábytok a iné -materiál: masív, lacnejšie alternatívne ...

Predaj montáž: -plávajúce podlahy -PVC -korok -linoleum -koberce. Montáž vonkajších terás.

Projektová kancelária: -občianska a bytová výstavba. Projekčné práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizačný projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérov: -rodinné domy -bytové domy -občianske stavby -bývanie pre seniorov. Projektujeme všetky stavebné profesie a spolupracujeme s radom špeciálnych profesií.

Veľkoobchodný predaj: - hutníckeho materiálu: - plechy, rúrky, profily. Prenájom nebytových priestorov a kancelárií.

Reklamačné a servisné oddelenie. Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné i pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, ...

Stolárske práce. Predaj a montáž interiérových dverí.

Dodávka, montáž, servis - garážové brány EURODOOR - lamelové clony - PVC clony.

Vykurovacia technika, predaj: -radiátory -ohrievače -vykurovacia technika -tepelné zariadenie.

Predaj a e-shop, keramika, porcelán, sklo, dekorácie, kovové doplnky, bytový textil, sklo, dekorácie, kovové doplnky.

Španielskej kúpeľne. Veľkoobchod, maloobchod: -obklady -dlažby -sanitárna keramika -vodovodné batérie.

Predaj - byty - domy - pozemky Predaj - komerčné priestory.

Výroba a montáž: -elektrické rozvádzače (elektrorozvádzačov) -elektroinštalácia -dátové rozvody.

Inžinierska činnosť Projektová činnosť - investičná výstavba Projekčná činnosť - dopravná výstavba - priemyselná výstavba - vodohospodárska výstavba.

Upratovacie práce Predaj a montáž - plastové okná - plastové a hliníkové dvere Zemné práce.

Ponúkame: -zákazková výroba drevených interiérov v prevedení modernom aj štýlovom pre domácnosti aj firmy. Produkujeme: -truhlárske výrobky -z umelých materiálov (laminované dosky) -z prírodných materiálov (dyha, masív) s povrchovou úpravou. Kuchyňa Obývacie izby Schody Dvere Kúpeľne Ostatné nábytok.

Záhradné centrum a bonsaj centrá, návrhy záhrad. Predaj a zákazková výroba plastík a sôch. Sochy a plastiky z betónu, dreva, kameňa -kombinované techniky do interiérov aj exteriérov -sochy podľa vlastných návrhov -pestovanie a predaj bonsajov -okrasné rastliny v nádobách -predaj okrasných drevín -keramické nádoby a bonsai misky -predajná ...